לבשל את הספר: אפיית לחם זית בסגנון קפריסין הכפרית
מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם 23 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: כפרי קפריסין בסגנון הרבד לחם זית יכול להיות סופר טבעוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמרים ממכונת הלחם, מי קרח, מלח שולחן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: Popovers Herbed גביני, מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית, ו לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר.
הוראות
עלייה ראשונה: בקערה גדולה, מערבבים היטב את הקמח, המלח והשמרים. בקערה אחרת או כוס מדידה, להקציף במרץ יחד את המים, כוסברה, מנטה, עירית. מערבבים את התערובת לתוך הקערה עם הקמח עד הבצק הוא פשוט מעורבב קלות. לאחר מכן מוסיפים את שמן הזית, משפשפים את צדי הקערה ומערבבים עד שמתמזגים היטב. הבצק צריך להיות נוקשה מאוד; במידת הצורך, להוסיף מספיק קמח כדי להקשיח אותו. מערבבים בעדינות את הזיתים עד מופצים באופן שווה בכל רחבי.
צחצח את החלק העליון בשמן. בחוזקה לכסות את הקערה עם ניילון נצמד. אם תרצה, עבור הטעם הטוב ביותר או לנוחות, אתה יכול לקרר את הבצק במשך 3 עד 10 שעות. ואז לתת לעלות בטמפרטורת החדר מגניב במשך 12 עד 18 שעות.
עלייה שנייה: באמצעות מרית גומי משומנת, להרים ולקפל את הבצק לכיוון המרכז כל הדרך סביב עד התרופפות ביסודיות מהקערה; לא להוציא יותר מהנדרש. באופן שווה מברשת את החלק הפנימי של 3 1/2-ל 4-קארט תנור הולנדי או סיר כבד אחר או גדול, עמוק, שטוח תחתית תבשיל avenproof עם שמן זית.
הוסף את קמח התירס, ואז להטות את הסיר קדימה ואחורה כדי להפיץ אותו בצדדים. הפוך את הבצק לסיר; אל תדאג אם הוא מחוספס למראה או עקום. לנער את הסיר למרכז הבצק.
צחצח את פני השטח בשמן זית. מעל הסיר עם המכסה שלו.
בואו לעלות באמצעות כל השיטות הללו: עבור עלייה 1 1/2 - ל 2 1/2-שעה קבועה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר חם; עבור עלייה מואצת 1 - ל 1 1/2-שעה, לתת לעמוד במיקרוגל כבוי יחד עם 1 כוס מים רותחים חמים; או לעלייה ממושכת, להכניס למקרר במשך 4 עד 24 שעות, ולאחר מכן לצאת בטמפרטורת החדר.
תן לעלות עד הבצק הוכפל מגודלו מנופח.
אפייה: להפחית את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F.
אופים על המדף התחתון, מכוסה, במשך 55 עד 60 דקות או עד פריך מעט השחמה.
מברישים את כיכר הלחם בשמן זית וממשיכים לאפות, לחשוף, לבדוק עד העליון הוא השחמה היטב שיפוד מוכנס בחלק העבה ביותר מגיע ou עם רק כמה פירורים על קצה (או עד רשם המרכז 207 כדי 208 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא), 12 עד 15 דקות יותר.
אופים במשך 5 עד 10 דקות יותר כדי להבטיח כי המרכז נעשה. מגניב בסיר על מתלה תיל במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב כיכר ולהסיר אותו אל המדף; בואו להתקרר לחלוטין.
הגשה ואחסון: כיכר זה טעים חם, אבל יחתוך טוב יותר כאשר מגניב. מגניב לחלוטין לפני אחסון. כדי לשמור על הקרום הפריך, לאחסן עטוף במגבת תה נקי או בשקית נייר כבדה. או לאחסן אטום בשקית ניילון או לסכל: הקרום יהיה לרכך, אבל ניתן לטגן על ידי חימום כיכר, חשף, בתנור f 400 מעלות במשך כמה דקות. הלחם יישאר בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, והוא עשוי להיות קפוא, אטום, עד 2 חודשים.