קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

לבשל את הספר: אפיית לחם זית בסגנון קפריסין הכפרית

לבשל את הספר: אפיית לחם זית בסגנון קפריסין הכפרית
מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם 23 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: כפרי קפריסין בסגנון הרבד לחם זית יכול להיות סופר טבעוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמרים ממכונת הלחם, מי קרח, מלח שולחן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: Popovers Herbed גביני, מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית, ו לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר.

הוראות

1
עלייה ראשונה: בקערה גדולה, מערבבים היטב את הקמח, המלח והשמרים. בקערה אחרת או כוס מדידה, להקציף במרץ יחד את המים, כוסברה, מנטה, עירית. מערבבים את התערובת לתוך הקערה עם הקמח עד הבצק הוא פשוט מעורבב קלות. לאחר מכן מוסיפים את שמן הזית, משפשפים את צדי הקערה ומערבבים עד שמתמזגים היטב. הבצק צריך להיות נוקשה מאוד; במידת הצורך, להוסיף מספיק קמח כדי להקשיח אותו. מערבבים בעדינות את הזיתים עד מופצים באופן שווה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
צחצח את החלק העליון בשמן. בחוזקה לכסות את הקערה עם ניילון נצמד. אם תרצה, עבור הטעם הטוב ביותר או לנוחות, אתה יכול לקרר את הבצק במשך 3 עד 10 שעות. ואז לתת לעלות בטמפרטורת החדר מגניב במשך 12 עד 18 שעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
עלייה שנייה: באמצעות מרית גומי משומנת, להרים ולקפל את הבצק לכיוון המרכז כל הדרך סביב עד התרופפות ביסודיות מהקערה; לא להוציא יותר מהנדרש. באופן שווה מברשת את החלק הפנימי של 3 1/2-ל 4-קארט תנור הולנדי או סיר כבד אחר או גדול, עמוק, שטוח תחתית תבשיל avenproof עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הוסף את קמח התירס, ואז להטות את הסיר קדימה ואחורה כדי להפיץ אותו בצדדים. הפוך את הבצק לסיר; אל תדאג אם הוא מחוספס למראה או עקום. לנער את הסיר למרכז הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
צחצח את פני השטח בשמן זית. מעל הסיר עם המכסה שלו.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
בואו לעלות באמצעות כל השיטות הללו: עבור עלייה 1 1/2 - ל 2 1/2-שעה קבועה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר חם; עבור עלייה מואצת 1 - ל 1 1/2-שעה, לתת לעמוד במיקרוגל כבוי יחד עם 1 כוס מים רותחים חמים; או לעלייה ממושכת, להכניס למקרר במשך 4 עד 24 שעות, ולאחר מכן לצאת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
תן לעלות עד הבצק הוכפל מגודלו מנופח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
8
אפייה: להפחית את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים על המדף התחתון, מכוסה, במשך 55 עד 60 דקות או עד פריך מעט השחמה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מברישים את כיכר הלחם בשמן זית וממשיכים לאפות, לחשוף, לבדוק עד העליון הוא השחמה היטב שיפוד מוכנס בחלק העבה ביותר מגיע ou עם רק כמה פירורים על קצה (או עד רשם המרכז 207 כדי 208 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא), 12 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
אופים במשך 5 עד 10 דקות יותר כדי להבטיח כי המרכז נעשה. מגניב בסיר על מתלה תיל במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב כיכר ולהסיר אותו אל המדף; בואו להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
12
הגשה ואחסון: כיכר זה טעים חם, אבל יחתוך טוב יותר כאשר מגניב. מגניב לחלוטין לפני אחסון. כדי לשמור על הקרום הפריך, לאחסן עטוף במגבת תה נקי או בשקית נייר כבדה. או לאחסן אטום בשקית ניילון או לסכל: הקרום יהיה לרכך, אבל ניתן לטגן על ידי חימום כיכר, חשף, בתנור f 400 מעלות במשך כמה דקות. הלחם יישאר בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, והוא עשוי להיות קפוא, אטום, עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תהתה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה