קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

לבשל את הספר: אפיית לחם זית בסגנון קפריסין הכפרית

לבשל את הספר: אפיית לחם זית בסגנון קפריסין הכפרית
מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם 23 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: כפרי קפריסין בסגנון הרבד לחם זית יכול להיות סופר טבעוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמרים ממכונת הלחם, מי קרח, מלח שולחן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: Popovers Herbed גביני, מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית, ו לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר.

הוראות

1
עלייה ראשונה: בקערה גדולה, מערבבים היטב את הקמח, המלח והשמרים. בקערה אחרת או כוס מדידה, להקציף במרץ יחד את המים, כוסברה, מנטה, עירית. מערבבים את התערובת לתוך הקערה עם הקמח עד הבצק הוא פשוט מעורבב קלות. לאחר מכן מוסיפים את שמן הזית, משפשפים את צדי הקערה ומערבבים עד שמתמזגים היטב. הבצק צריך להיות נוקשה מאוד; במידת הצורך, להוסיף מספיק קמח כדי להקשיח אותו. מערבבים בעדינות את הזיתים עד מופצים באופן שווה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
צחצח את החלק העליון בשמן. בחוזקה לכסות את הקערה עם ניילון נצמד. אם תרצה, עבור הטעם הטוב ביותר או לנוחות, אתה יכול לקרר את הבצק במשך 3 עד 10 שעות. ואז לתת לעלות בטמפרטורת החדר מגניב במשך 12 עד 18 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
עלייה שנייה: באמצעות מרית גומי משומנת, להרים ולקפל את הבצק לכיוון המרכז כל הדרך סביב עד התרופפות ביסודיות מהקערה; לא להוציא יותר מהנדרש. באופן שווה מברשת את החלק הפנימי של 3 1/2-ל 4-קארט תנור הולנדי או סיר כבד אחר או גדול, עמוק, שטוח תחתית תבשיל avenproof עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הוסף את קמח התירס, ואז להטות את הסיר קדימה ואחורה כדי להפיץ אותו בצדדים. הפוך את הבצק לסיר; אל תדאג אם הוא מחוספס למראה או עקום. לנער את הסיר למרכז הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
צחצח את פני השטח בשמן זית. מעל הסיר עם המכסה שלו.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
בואו לעלות באמצעות כל השיטות הללו: עבור עלייה 1 1/2 - ל 2 1/2-שעה קבועה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר חם; עבור עלייה מואצת 1 - ל 1 1/2-שעה, לתת לעמוד במיקרוגל כבוי יחד עם 1 כוס מים רותחים חמים; או לעלייה ממושכת, להכניס למקרר במשך 4 עד 24 שעות, ולאחר מכן לצאת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
תן לעלות עד הבצק הוכפל מגודלו מנופח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
אפייה: להפחית את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
אופים על המדף התחתון, מכוסה, במשך 55 עד 60 דקות או עד פריך מעט השחמה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מברישים את כיכר הלחם בשמן זית וממשיכים לאפות, לחשוף, לבדוק עד העליון הוא השחמה היטב שיפוד מוכנס בחלק העבה ביותר מגיע ou עם רק כמה פירורים על קצה (או עד רשם המרכז 207 כדי 208 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא), 12 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
אופים במשך 5 עד 10 דקות יותר כדי להבטיח כי המרכז נעשה. מגניב בסיר על מתלה תיל במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב כיכר ולהסיר אותו אל המדף; בואו להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
הגשה ואחסון: כיכר זה טעים חם, אבל יחתוך טוב יותר כאשר מגניב. מגניב לחלוטין לפני אחסון. כדי לשמור על הקרום הפריך, לאחסן עטוף במגבת תה נקי או בשקית נייר כבדה. או לאחסן אטום בשקית ניילון או לסכל: הקרום יהיה לרכך, אבל ניתן לטגן על ידי חימום כיכר, חשף, בתנור f 400 מעלות במשך כמה דקות. הלחם יישאר בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, והוא עשוי להיות קפוא, אטום, עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
תהתה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד