קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

לבשל את הספר: אפיית לחם זית בסגנון קפריסין הכפרית

לבשל את הספר: אפיית לחם זית בסגנון קפריסין הכפרית
מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם 23 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: כפרי קפריסין בסגנון הרבד לחם זית יכול להיות סופר טבעוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמרים ממכונת הלחם, מי קרח, מלח שולחן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: Popovers Herbed גביני, מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית, ו לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר.

הוראות

1
עלייה ראשונה: בקערה גדולה, מערבבים היטב את הקמח, המלח והשמרים. בקערה אחרת או כוס מדידה, להקציף במרץ יחד את המים, כוסברה, מנטה, עירית. מערבבים את התערובת לתוך הקערה עם הקמח עד הבצק הוא פשוט מעורבב קלות. לאחר מכן מוסיפים את שמן הזית, משפשפים את צדי הקערה ומערבבים עד שמתמזגים היטב. הבצק צריך להיות נוקשה מאוד; במידת הצורך, להוסיף מספיק קמח כדי להקשיח אותו. מערבבים בעדינות את הזיתים עד מופצים באופן שווה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
צחצח את החלק העליון בשמן. בחוזקה לכסות את הקערה עם ניילון נצמד. אם תרצה, עבור הטעם הטוב ביותר או לנוחות, אתה יכול לקרר את הבצק במשך 3 עד 10 שעות. ואז לתת לעלות בטמפרטורת החדר מגניב במשך 12 עד 18 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
עלייה שנייה: באמצעות מרית גומי משומנת, להרים ולקפל את הבצק לכיוון המרכז כל הדרך סביב עד התרופפות ביסודיות מהקערה; לא להוציא יותר מהנדרש. באופן שווה מברשת את החלק הפנימי של 3 1/2-ל 4-קארט תנור הולנדי או סיר כבד אחר או גדול, עמוק, שטוח תחתית תבשיל avenproof עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
הוסף את קמח התירס, ואז להטות את הסיר קדימה ואחורה כדי להפיץ אותו בצדדים. הפוך את הבצק לסיר; אל תדאג אם הוא מחוספס למראה או עקום. לנער את הסיר למרכז הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
צחצח את פני השטח בשמן זית. מעל הסיר עם המכסה שלו.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
בואו לעלות באמצעות כל השיטות הללו: עבור עלייה 1 1/2 - ל 2 1/2-שעה קבועה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר חם; עבור עלייה מואצת 1 - ל 1 1/2-שעה, לתת לעמוד במיקרוגל כבוי יחד עם 1 כוס מים רותחים חמים; או לעלייה ממושכת, להכניס למקרר במשך 4 עד 24 שעות, ולאחר מכן לצאת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
7
תן לעלות עד הבצק הוכפל מגודלו מנופח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
אפייה: להפחית את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
אופים על המדף התחתון, מכוסה, במשך 55 עד 60 דקות או עד פריך מעט השחמה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
מברישים את כיכר הלחם בשמן זית וממשיכים לאפות, לחשוף, לבדוק עד העליון הוא השחמה היטב שיפוד מוכנס בחלק העבה ביותר מגיע ou עם רק כמה פירורים על קצה (או עד רשם המרכז 207 כדי 208 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא), 12 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
אופים במשך 5 עד 10 דקות יותר כדי להבטיח כי המרכז נעשה. מגניב בסיר על מתלה תיל במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב כיכר ולהסיר אותו אל המדף; בואו להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
הגשה ואחסון: כיכר זה טעים חם, אבל יחתוך טוב יותר כאשר מגניב. מגניב לחלוטין לפני אחסון. כדי לשמור על הקרום הפריך, לאחסן עטוף במגבת תה נקי או בשקית נייר כבדה. או לאחסן אטום בשקית ניילון או לסכל: הקרום יהיה לרכך, אבל ניתן לטגן על ידי חימום כיכר, חשף, בתנור f 400 מעלות במשך כמה דקות. הלחם יישאר בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, והוא עשוי להיות קפוא, אטום, עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תהתה
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק