קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

לבשל את הספר: אפיית לחם זית בסגנון קפריסין הכפרית

לבשל את הספר: אפיית לחם זית בסגנון קפריסין הכפרית
מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם 23 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: כפרי קפריסין בסגנון הרבד לחם זית יכול להיות סופר טבעוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמרים ממכונת הלחם, מי קרח, מלח שולחן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: Popovers Herbed גביני, מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית, ו לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר.

הוראות

1
עלייה ראשונה: בקערה גדולה, מערבבים היטב את הקמח, המלח והשמרים. בקערה אחרת או כוס מדידה, להקציף במרץ יחד את המים, כוסברה, מנטה, עירית. מערבבים את התערובת לתוך הקערה עם הקמח עד הבצק הוא פשוט מעורבב קלות. לאחר מכן מוסיפים את שמן הזית, משפשפים את צדי הקערה ומערבבים עד שמתמזגים היטב. הבצק צריך להיות נוקשה מאוד; במידת הצורך, להוסיף מספיק קמח כדי להקשיח אותו. מערבבים בעדינות את הזיתים עד מופצים באופן שווה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
צחצח את החלק העליון בשמן. בחוזקה לכסות את הקערה עם ניילון נצמד. אם תרצה, עבור הטעם הטוב ביותר או לנוחות, אתה יכול לקרר את הבצק במשך 3 עד 10 שעות. ואז לתת לעלות בטמפרטורת החדר מגניב במשך 12 עד 18 שעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
עלייה שנייה: באמצעות מרית גומי משומנת, להרים ולקפל את הבצק לכיוון המרכז כל הדרך סביב עד התרופפות ביסודיות מהקערה; לא להוציא יותר מהנדרש. באופן שווה מברשת את החלק הפנימי של 3 1/2-ל 4-קארט תנור הולנדי או סיר כבד אחר או גדול, עמוק, שטוח תחתית תבשיל avenproof עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף את קמח התירס, ואז להטות את הסיר קדימה ואחורה כדי להפיץ אותו בצדדים. הפוך את הבצק לסיר; אל תדאג אם הוא מחוספס למראה או עקום. לנער את הסיר למרכז הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
צחצח את פני השטח בשמן זית. מעל הסיר עם המכסה שלו.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
בואו לעלות באמצעות כל השיטות הללו: עבור עלייה 1 1/2 - ל 2 1/2-שעה קבועה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר חם; עבור עלייה מואצת 1 - ל 1 1/2-שעה, לתת לעמוד במיקרוגל כבוי יחד עם 1 כוס מים רותחים חמים; או לעלייה ממושכת, להכניס למקרר במשך 4 עד 24 שעות, ולאחר מכן לצאת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
תן לעלות עד הבצק הוכפל מגודלו מנופח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
8
אפייה: להפחית את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
אופים על המדף התחתון, מכוסה, במשך 55 עד 60 דקות או עד פריך מעט השחמה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מברישים את כיכר הלחם בשמן זית וממשיכים לאפות, לחשוף, לבדוק עד העליון הוא השחמה היטב שיפוד מוכנס בחלק העבה ביותר מגיע ou עם רק כמה פירורים על קצה (או עד רשם המרכז 207 כדי 208 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא), 12 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
אופים במשך 5 עד 10 דקות יותר כדי להבטיח כי המרכז נעשה. מגניב בסיר על מתלה תיל במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב כיכר ולהסיר אותו אל המדף; בואו להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
הגשה ואחסון: כיכר זה טעים חם, אבל יחתוך טוב יותר כאשר מגניב. מגניב לחלוטין לפני אחסון. כדי לשמור על הקרום הפריך, לאחסן עטוף במגבת תה נקי או בשקית נייר כבדה. או לאחסן אטום בשקית ניילון או לסכל: הקרום יהיה לרכך, אבל ניתן לטגן על ידי חימום כיכר, חשף, בתנור f 400 מעלות במשך כמה דקות. הלחם יישאר בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, והוא עשוי להיות קפוא, אטום, עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תהתה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות