לבשל את הספר: ארטישוק התינוק, סגנון סיציליאני
אם יש לך ארטישוק התינוק, מלח, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: ארטישוק התינוק במרינדה, לבשל את הספר: פיצה סיציליאנית, ו לבשל את הספר: ארטישוק alla Contadino (מתכונים דומים).
הוראות
יש להכין קערה של מים עם כמה קוביות קרח ומיץ של 1 לימון. שמור את חצאי הלימון בילה.
לנתק את העלים החיצוניים הקשים של הארטישוק, לחתוך על 1 אינץ ' של החלק העליון, ולשפשף אותם עם חצאי לימון שמורות.
מוסיפים את הארטישוקים למי הקרח. (הם יכולים להישאר במים במשך כמה שעות, בקירור. כאשר אתה מוכן לבשל אותם, חצי אותם, כפי שאתה עושה, לשים אותם בחזרה במים כדי למנוע כהה.)
מוסיפים פלפל, ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.