קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

לבשל את הספר: ארטישוק התינוק, סגנון סיציליאני

לבשל את הספר: ארטישוק התינוק, סגנון סיציליאני
אם יש לך ארטישוק התינוק, מלח, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: ארטישוק התינוק במרינדה, לבשל את הספר: פיצה סיציליאנית, ו לבשל את הספר: ארטישוק alla Contadino (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש להכין קערה של מים עם כמה קוביות קרח ומיץ של 1 לימון. שמור את חצאי הלימון בילה.
מרכיבים שתצטרך
2
לנתק את העלים החיצוניים הקשים של הארטישוק, לחתוך על 1 אינץ ' של החלק העליון, ולשפשף אותם עם חצאי לימון שמורות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הארטישוקים למי הקרח. (הם יכולים להישאר במים במשך כמה שעות, בקירור. כאשר אתה מוכן לבשל אותם, חצי אותם, כפי שאתה עושה, לשים אותם בחזרה במים כדי למנוע כהה.)
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים פלפל, ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך