לבשל את הספר: ביג מאמא של צ'או
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ביג מאמא של צ'או צ' או. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 857 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חומץ מזוקק, בצל, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: איך לבשל יאקי-צ'או, הכלאה בין יאקיסובן וצ' או מיין, איך לבשל: יאנג צ'או (צ' או יאנג, יאנג ג'ואו) אורז מטוגן, ו המבורגרים Bluegrass עם צ'או תירס קלוי מתוק-צ' או ומרח חזיר כפרי.
הוראות
בעציץ בינוני שאינו מגיב, לשלב את הכרוב, פלפלים, בצל, ועגבניות (ירקות גלם צריך להיות שווה 2 1/2 עד 3 ליטרים). מערבבים במלח, מכסים את הסיר, ולתת לירקות לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 4 עד שתים עשרה שעות.
יש לשטוף את הסיר ולהוסיף את החומץ, הסוכר, זרעי סלרי, כורכום. מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הירקות סחוטים, לחזור לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 1 שעה ערבוב מדי פעם.