לבשל את הספר: ברביקיו חלפיניו פופרס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ברביקיו חלפיניו פופרס. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. 57 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בייקון, חלפיניו , בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: צ'יפס גבינה חלפיניו , מבשלים את הספר: חלפיניו -מאפינס צ'דר-תירס, ו מבשלים את הספר: פטוצ'יני עם שרימפס רוק, תירס, & חלפיניו .
הוראות
התחל על ידי חיתוך חלפיניו בחצי לאורכו. נסה לשמור על הגבעולים שלהם ללא פגע. הם נראים יפים יותר ככה.
עם כפית, לגרד את הזרעים וקרום בצבע בהיר. זכרו: החום מגיע מהזרעים וממברנות, אז אם אתם יכולים להתמודד עם התסיסה, השאירו חלק מהם ללא פגע.
לאחר מכן, דברים כל חלפיניו חלול חצי עם תערובת הגבינה.
לעטוף את פרוסות בייקון סביב כל חצי, מכסה כמה שיותר משטח ככל שתוכל. תיזהר לא למתוח את הבייקון בחוזקה סביב חלפיניו , כמו בייקון יתכווץ כפי שהוא מבשל.
לצחצח את פני השטח של בייקון עם רוטב ברביקיו האהוב עליך. ג 'לי צ' אטני או משמש עובד טוב, מדי!
לאבטח את חלפיניו עם קיסמים פופ אותם בתנור במשך 1 שעה, או עד בייקון הוא רוחש.