לבשל את הספר: בשר טנדרלוין קרפצ'יו עם טימין
צריך ללא גלוטן, primal, fodmap friendly, ומנה עיקרית דל פחמימות,? לבשל את הספר: קרפצ'יו טנדרלוין בשר בקר עם טימין יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 545 קלוריות. אם יש לך ארוגולה, פרמזן, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו מבשלים את הספר: בשר טנדרלוין עם חזרת וגליל גרגיר הנחלים, לבשל את הספר: בשר צלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום, ו מבשלים את הספר: חזיר צלוי עם טימין ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
טוחנים את הפלפלים ומערבבים עם 1/2 כפית מלח וקורנית.
לשפשף את הפילה קלות עם שמן זית, ולאחר מכן לשפשף את תערובת הפלפל לתוך הבשר.
מחממים מחבת גריל לחום מאוד, וצורבים את הבשר מכל הצדדים. מגניב.
השתמש סכין ארוך, חד להב לחתוך את הבשר דק ככל האפשר.
מניחים את הפרוסות על לוח ולחץ עם הלהב השטוח של הסכין כדי להאריך כל חתיכה.
מכסה צלחת קרה עם הבשר. עונה ומטפטף על המיץ של 1/2 לימון.
תגלח את הפרמזן. לזרוק את ארוגולה עם שמן זית וקצת יותר מיץ לימון. לפזר את העלים על הבשר, ואז לשים את שבבי פרמזן על גבי.
טפטוף על יותר שמן זית ומגישים עם לימון.