קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

לבשל את הספר: בשר צלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום

לבשל את הספר: בשר צלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? לבשל את הספר: בשר קלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 136 גרם של שומן, וסך הכל 1561 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 179 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ יין, שאלוט, זרעי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: בשר טנדרלוין קרפצ'יו עם טימין, מבשלים את הספר: בשר טנדרלוין עם חזרת וגליל גרגיר הנחלים, ו בשר בקר צלוי עם רוזמרין, שוקולד ורוטב יין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מרתיחים את היין האדום, חומץ, שאלוט, פלפלים ותימין בסיר על חום גבוה עד מופחת 1/2 כוס, על 10 דקות. שים בצד את הפחתת היין.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צמצוםצמצום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
בנדיבות העונה פילה מכל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
4
מחממים את השמן במחבת צלייה גדולה על חום גבוה. בזהירות להוסיף את הפילה למחבת הקלייה, ולאחר מכן להעביר את המחבת לתנור לצלות את הפילה, פונה כל 5 דקות, במשך 15 עד 20 דקות, או עד מדחום בשר רושם 49° עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
בעוד הטנדרלוין נצלה, לסיים את הרוטב על ידי בהדרגה לטאטא את החמאה הקרה לתוך הרוטב החם עד שהוא מלא emulsified. מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר רשת לסיר קטן. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלחופפר; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
הסר את הטנדרלוין הקלוי מהתנור ותן לו לנוח לפחות 5 דקות (הבשר ימשיך לבשל בשלב זה).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
להעביר את הפילה נח ללוח חיתוך ולפרוס אותו לרוחב. סדר את הטנדרלוין הפרוס על מגש גדול.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
יוצקים את כל המיצים מהמחבת הקלייה לתוך רוטב החמאה ומגישים מיד עם הפילה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה