לבשל את הספר: בשר צלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? לבשל את הספר: בשר קלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 136 גרם של שומן, וסך הכל 1561 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 179 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ יין, שאלוט, זרעי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: בשר טנדרלוין קרפצ'יו עם טימין, מבשלים את הספר: בשר טנדרלוין עם חזרת וגליל גרגיר הנחלים, ו בשר בקר צלוי עם רוזמרין, שוקולד ורוטב יין (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את היין האדום, חומץ, שאלוט, פלפלים ותימין בסיר על חום גבוה עד מופחת 1/2 כוס, על 10 דקות. שים בצד את הפחתת היין.
בנדיבות העונה פילה מכל הצדדים עם מלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת צלייה גדולה על חום גבוה. בזהירות להוסיף את הפילה למחבת הקלייה, ולאחר מכן להעביר את המחבת לתנור לצלות את הפילה, פונה כל 5 דקות, במשך 15 עד 20 דקות, או עד מדחום בשר רושם 49° עבור בינוני נדיר.
בעוד הטנדרלוין נצלה, לסיים את הרוטב על ידי בהדרגה לטאטא את החמאה הקרה לתוך הרוטב החם עד שהוא מלא emulsified. מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר רשת לסיר קטן. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלחופפר; להתחמם.
הסר את הטנדרלוין הקלוי מהתנור ותן לו לנוח לפחות 5 דקות (הבשר ימשיך לבשל בשלב זה).
להעביר את הפילה נח ללוח חיתוך ולפרוס אותו לרוחב. סדר את הטנדרלוין הפרוס על מגש גדול.
יוצקים את כל המיצים מהמחבת הקלייה לתוך רוטב החמאה ומגישים מיד עם הפילה.