לבשל את הספר: הטוב ביותר אי פעם כנפיים אמריקאיות
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קוק את הספר: כנפיים אמריקאיות הטוב ביותר אי פעם. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 219 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם דבשה, טימין, שמן בישול ללא טעם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מבשלים את הספר: כנפי באפלו קלאסיות, מבשלים את הספר: כנפיים וייטנאמיות חמוצות ומתוקות, ו מבשלים את הספר: כנפי עוף מזוגגות מהגוני (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את קצות הכנפיים ולשמור אותם להכנת מניות. בקערה גדולה, לשלב את היין האדום, קטשופ, היינץ 57, סוכר חום, אבקת צ ' ילי, מולסה, אורגנו, טימין, פפריקה, ורוטב טבסקו. במחבת סאוט 12 אינץ', להוסיף את השמן ולטגן את השום. כאשר השום מתחיל להשחים, מוסיפים את תערובת היין האדום. מביאים לרתיחה נמוכה, ואז מבשלים במשך 20 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה מספיק כדי להחזיק את הכנפיים, לשלב את הכנפיים ורוטב היין האדום.
מערבבים היטב. להשרות את הכנפיים במקרר במשך 1 עד 24 שעות (יותר, כן ייטב).
מחממים את התנור ל 375 מעלות. קו תבנית אפייה רדודה עם נייר. מעיל מתלה חוט עם ספריי בישול nonstick ומניחים את המדף בתבנית האפייה.
מסננים את העוף ושומרים את המרינדה. מסדרים את הכנפיים על המדף (משטח חלק למטה) וצולים במשך 30 דקות.
מסננים את הנוזל המצטבר מהמחבת. לטף את הכנפיים עם המרינדה השמורה, להפוך אותם, ו baste שוב. צולים עד הכנפיים להפוך צבע מהגוני, על עוד 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.