לבשל את הספר: הלימונצ'לו של בוטגה
לבשל את הספר: Limoncello של Bottega נטול גלוטן,, וטבעוני משקאות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 1458 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גרידת תפוז, וודקה תפוז אווז אפור, גרידת לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: Bottega Caponata, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: צ'ילי.
הוראות
מערבבים את גרידת הדרים, אלכוהול תבואה, וודקה בצנצנת זכוכית גדולה. מכסים ומניחים את הצנצנת במקום קריר וחשוך במשך 7 עד 10 ימים כדי להחדיר את האלכוהול בשמני הדרים טעימים
מסננים את האלכוהול לתוך צנצנת זכוכית גדולה.
מערבבים בסירופ פשוט, ערבוב לשלב. אחסן את הלימונצ ' לו בחוזקה אטום במקרר, שם הוא ישמור במשך שבועות.
הערה: עבור סירופ פשוט, לשלב מים חלקים שווים וסוכר במחבת רוטב.
חום עד הסוכר מתמוסס ומבשל במשך 2 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב. סירופ פשוט שומר במשך שבועות בצנצנת סגורה היטב במקרר.