לבשל את הספר: ורמונט מייפל-ממותק Cornbread
לבשל את הספר: ורמונט מייפל ממותק Cornbread עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-9 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 237 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח תירס טחון אבן, חמאה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: לחם התירס של משפחת טרומן קפוטה, מבשלים את הספר: סלט Cornbread של קרולין מקלמור, ו מבשלים את הספר: אדר קרם קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לרסס מחבת מרובע 8 אינץ ' עם שמן; להפריש.
לנפות יחד קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית.
לשבור את הביצים לתוך קערה קטנה יותר, ולקציף אותם היטב.
להקציף את סירופ מייפל, חלב, חמאה מומסת או שמן.
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך יבש; לשלב אותם במהירות, באמצעות כמה משיכות ככל האפשר. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה; אופים עד חום זהוב, על 20 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.