לבשל את הספר: זית פרובנס פוגאסה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קוק את הספר: Provençal זית Fougasse. מנה אחת מכילה 1393 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 88 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמרים, גרידת לימון, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית, פוגאס עם עשבי תיבול Provencal, ו לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 2/3 כוס מים לתוך כוס מדידה ומפזרים על השמרים והסוכר. מערבבים עם כף עץ או מרית גומי, ולתת את השמרים להתמוסס במשך כ 5 דקות. כאשר התערובת בועות ונראה שמנת, להוסיף 1 כוס יותר של המים, יחד עם 4 1/2 כפות של שמן זית.
שים את הקמח והמלח בקערת מיקסר ומערבבים לשלב.
יוצקים בתערובת השמרים, לצרף את הוו הבצק, ומכים במהירות בינונית נמוכה במשך 2 עד 3 דקות, או עד הקמח הוא רטוב. סובב את המהירות עד בינונית והכה במשך 10 דקות יותר, או עד שהבצק מנקה את צדי הקערה. הבצק יהיה רך ודביק מאוד, כמעט כמו הבלילה, וזה יהיה בריכה בחלק התחתון של הקערה, אבל זה בסדר. (אתה יכול לערבב את הבצק ביד באמצעות כף עץ, אבל תצטרך זמן והרבה אנרגיה, שכן הבצק הוא כל כך רך מאוד נמתח.)
מערבבים את הזיתים, רוזמרין, ולימון או גרידת תפוזים יחד, מוסיפים אותם למיקסר, ומכים עוד דקה בערך. הזיתים לא ישתלבו בבצק לחלוטין, אז לסיים את העבודה עם מרית גומי חסון או כף עץ.
שמן קלות קערה גדולה לגרד את הבצק לתוכו. שמן קל את החלק העליון של הבצק, ואז שמן חתיכת פלסטיק לעטוף. מכסים את הקערה בפלסטיק, בצד משומן למטה, ולשים אותו במקום חם עד שהבצק מכפיל את נפח, 1 עד 2 שעות, בהתאם לחום החדר שלך.
מערבבים את הבצק, מכסים אותו שוב, ומקררים אותו לפחות 6 שעות, או במשך כל עוד 3 ימים. (אני מעדיף לתת לבצק לנוח בין לילה.) אם אתה שומר אותו במקרר לזמן מה, זה כנראה יעלה לחלק העליון של הקערה שוב, ובמקרה זה אתה יכול לערבב אותו, או לא—זה לא חיוני.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מערבבים אותו ומחלקים אותו לחצי. הפעל חתיכת 1 של בצק החוצה על משטח מקומח קמח העליון של הבצק.
מגלגלים את הבצק למלבן שאורכו כ-12 אינץ 'ורוחבו 7 עד 9 אינץ'. הדיוק לא חשוב כאן. כשאתם עובדים, הרימו את הבצק וקמחו את הדלפק שוב אם הבצק נתקע.
מעבירים את הבצק לסדין אפייה גדול או אחד מרופד בשטיח אפיית סיליקון או נייר קלף.
באמצעות חותך פיצה, סכין גילוח בעל להב יחיד, או סכין X-Acto, לחתוך על 4 חתכים, על 2 אינץ ' ארוך, בזווית כלפי מטה כל צד ארוך של המלבן, ולא כמו הוורידים על עלה. אם אתה רוצה, לעשות עוד 2 אינץ ' קו נטוי אנכי ליד החלק העליון של המלבן. שוב, אל תדאגו דיוק. עם האצבעות שלך, בעדינות לדחוף ולמשוך את החתכים לפתוח, מושך את הבצק קצת כמו שאתה הולך. נסה לקבל את החורים לפתוח עד אינץ ' רחב. כפי שאתה משדל את הבצק, ייתכן שתרצה למשוך קצת יותר בבסיס מאשר בחלק העליון, כך שאתה בסופו של דבר עם לחם זה שטוח בתחתית ומתקדם לכיוון העליון, כמו עלה.
חזור עם חתיכת הבצק השנייה על תבנית אפייה שנייה (או לכסות את החלק הזה ולהחזיר אותו למקרר לאפות מאוחר יותר).
מכסים את הבצק במגבת צלחת ולתת לו לנוח במשך 15 דקות.
מקם את המדפים לחלק את התנור לשלישים ולחמם מראש את התנור ל 450 ° F. (אם אתה אופה רק 1 לחם, אופים אותו על המתלה התחתון או באמצע.)
מערבבים את הכף הנותרת של שמן זית עם שאר 2 כפיות מים בכוס קטנה. לדקור את הבצק בכל רחבי עם מזלג, עם מברשת מאפה, בעדינות מעיל fougasse עם תערובת שמן ומים.
מפזרים את הלחם בכל מקום עם מלח כשר או גס אחר.
החליקו את דפי האפייה לתנור ואפו במשך 10 דקות. לסובב את הסדינים מלמעלה למטה מלפנים לאחור ואופים עוד 8 עד 10 דקות, או עד הלחם הוא זהב—זה לא יהיה כהה מדי.
להעביר את fougasse למתלה קירור ולתת לנוח לפחות 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
אחסון: אתה יכול לשמור את הבצק במקרר עד 3 ימים, אבל פעם אפוי, הלחם צריך להיאכל באותו יום.