קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות60
מגזין

לבשל את הספר: זית פרובנס פוגאסה

לבשל את הספר: זית פרובנס פוגאסה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קוק את הספר: Provençal זית Fougasse. מנה אחת מכילה 1393 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 88 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמרים, גרידת לימון, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית, פוגאס עם עשבי תיבול Provencal, ו לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 2/3 כוס מים לתוך כוס מדידה ומפזרים על השמרים והסוכר. מערבבים עם כף עץ או מרית גומי, ולתת את השמרים להתמוסס במשך כ 5 דקות. כאשר התערובת בועות ונראה שמנת, להוסיף 1 כוס יותר של המים, יחד עם 4 1/2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
שים את הקמח והמלח בקערת מיקסר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים בתערובת השמרים, לצרף את הוו הבצק, ומכים במהירות בינונית נמוכה במשך 2 עד 3 דקות, או עד הקמח הוא רטוב. סובב את המהירות עד בינונית והכה במשך 10 דקות יותר, או עד שהבצק מנקה את צדי הקערה. הבצק יהיה רך ודביק מאוד, כמעט כמו הבלילה, וזה יהיה בריכה בחלק התחתון של הקערה, אבל זה בסדר. (אתה יכול לערבב את הבצק ביד באמצעות כף עץ, אבל תצטרך זמן והרבה אנרגיה, שכן הבצק הוא כל כך רך מאוד נמתח.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים את הזיתים, רוזמרין, ולימון או גרידת תפוזים יחד, מוסיפים אותם למיקסר, ומכים עוד דקה בערך. הזיתים לא ישתלבו בבצק לחלוטין, אז לסיים את העבודה עם מרית גומי חסון או כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
שמן קלות קערה גדולה לגרד את הבצק לתוכו. שמן קל את החלק העליון של הבצק, ואז שמן חתיכת פלסטיק לעטוף. מכסים את הקערה בפלסטיק, בצד משומן למטה, ולשים אותו במקום חם עד שהבצק מכפיל את נפח, 1 עד 2 שעות, בהתאם לחום החדר שלך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מערבבים את הבצק, מכסים אותו שוב, ומקררים אותו לפחות 6 שעות, או במשך כל עוד 3 ימים. (אני מעדיף לתת לבצק לנוח בין לילה.) אם אתה שומר אותו במקרר לזמן מה, זה כנראה יעלה לחלק העליון של הקערה שוב, ובמקרה זה אתה יכול לערבב אותו, או לא—זה לא חיוני.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוציאים את הבצק מהמקרר, מערבבים אותו ומחלקים אותו לחצי. הפעל חתיכת 1 של בצק החוצה על משטח מקומח קמח העליון של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
8
מגלגלים את הבצק למלבן שאורכו כ-12 אינץ 'ורוחבו 7 עד 9 אינץ'. הדיוק לא חשוב כאן. כשאתם עובדים, הרימו את הבצק וקמחו את הדלפק שוב אם הבצק נתקע.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מעבירים את הבצק לסדין אפייה גדול או אחד מרופד בשטיח אפיית סיליקון או נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
באמצעות חותך פיצה, סכין גילוח בעל להב יחיד, או סכין X-Acto, לחתוך על 4 חתכים, על 2 אינץ ' ארוך, בזווית כלפי מטה כל צד ארוך של המלבן, ולא כמו הוורידים על עלה. אם אתה רוצה, לעשות עוד 2 אינץ ' קו נטוי אנכי ליד החלק העליון של המלבן. שוב, אל תדאגו דיוק. עם האצבעות שלך, בעדינות לדחוף ולמשוך את החתכים לפתוח, מושך את הבצק קצת כמו שאתה הולך. נסה לקבל את החורים לפתוח עד אינץ ' רחב. כפי שאתה משדל את הבצק, ייתכן שתרצה למשוך קצת יותר בבסיס מאשר בחלק העליון, כך שאתה בסופו של דבר עם לחם זה שטוח בתחתית ומתקדם לכיוון העליון, כמו עלה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
חזור עם חתיכת הבצק השנייה על תבנית אפייה שנייה (או לכסות את החלק הזה ולהחזיר אותו למקרר לאפות מאוחר יותר).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מכסים את הבצק במגבת צלחת ולתת לו לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
13
מקם את המדפים לחלק את התנור לשלישים ולחמם מראש את התנור ל 450 ° F. (אם אתה אופה רק 1 לחם, אופים אותו על המתלה התחתון או באמצע.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מערבבים את הכף הנותרת של שמן זית עם שאר 2 כפיות מים בכוס קטנה. לדקור את הבצק בכל רחבי עם מזלג, עם מברשת מאפה, בעדינות מעיל fougasse עם תערובת שמן ומים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
15
מפזרים את הלחם בכל מקום עם מלח כשר או גס אחר.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
16
החליקו את דפי האפייה לתנור ואפו במשך 10 דקות. לסובב את הסדינים מלמעלה למטה מלפנים לאחור ואופים עוד 8 עד 10 דקות, או עד הלחם הוא זהב—זה לא יהיה כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
17
להעביר את fougasse למתלה קירור ולתת לנוח לפחות 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
18
אחסון: אתה יכול לשמור את הבצק במקרר עד 3 ימים, אבל פעם אפוי, הלחם צריך להיאכל באותו יום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות