לבשל את הספר: חזיר צחיח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: חזיר כבול. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 760 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בשר חזיר צלי, עלי רוזמרין, שמן זית כתית נוספת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: חזיר אידיוט, לבשל את הספר: חזיר עם עירית, ו מבשלים את הספר: צלעות חזיר חנוקות (מתכונים דומים).
הוראות
להניח את הבשר על משטח עבודה לקצץ את כל השומן ואת הממברנה. באמצעות פטיש בשר, קילו לעובי אפילו של 3/4 אינץ'.
מערבבים את השום, רוזמרין, ו 6 כפות שמן זית בקערה קטנה. מתבלים את החזיר במלח ופלפל לפי הטעם, ומפיצים חצי מתערובת השום באופן שווה על פני השטח. הפוך את הבשר, מתבלים במלח ופלפל, ומכסים בתערובת השום הנותרת.
מברשת צ 'אפה (חתיכה שטוחה של ברזל יצוק להגדיר על אש) או מרובע 12 אינץ' או מלבני שני מבער מלבני יצוק ברזל יצוק עם 1 כף שמן זית וחום על חום בינוני עד טיפת מים לרחוש על פני השטח.
מוסיפים את הבשר על פני השטח החמים ומבשלים עד שהוא משחימים היטב וקשוח בצד הראשון, על 10 דקות. בינתיים, לסדר את האפרסקים סביב הבשר, לחתוך את הצד למטה. מנקדים את החמאה סביב ובין האפרסקים ולתת להם לבשל עד חרוך יפה בצד לחתוך מעט מתרכך, על 5 דקות.
מעבירים למגש, ומכסים כדי להתחמם.
כאשר הבשר משחימים היטב בצד הראשון, פונים ומבשלים בצד השני, מוסיפים כף נוספת של שמן זית במידת הצורך, במשך כ 7 דקות, או עד שנעשה לפי הטעם.
להעביר את הבשר ללוח גילוף, אוהל רופף עם נייר, ולתת לנוח במשך 3 דקות.
חותכים את הבשר ומגישים את האפרסקים לצד.