קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

לבשל את הספר: חפרפרת עיזים Rojo

לבשל את הספר: חפרפרת עיזים Rojo
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך טימין, בשר תבשיל עיזים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב plantains אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פלנטיין עם אבוקדו חמאה כקינוח. נסו מבשלים את הספר: עדשים ושומה צ'ילי חצילים, מבשלים את הספר: עוגות גבינת עיזים, ו מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקרוע את הצ ' ילי לחתיכות גדולות, ואז לבשל אותם במחבת יבשה להגדיר על חום בינוני עד השחמה קלה מאוד ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
להעביר אותם לקערה גדולה, לכסות עם מים רותחים, ולהניח בצד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בינתיים, להמיס 2 כפות של שומן בייקון בתנור הולנדי גדול או צרפתי על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיף את הבצל ושום; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
לדחוף את הבצל והשום לצדדים של הסיר, ולאחר מכן להוסיף את חתיכות הבשר בקבוצות, להשחים אותם היטב בשומן שיורית. כשהם חומים, מעבירים אותם לצלחת ומוסיפים עוד עד שכולם נעשים יפה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
תוריד את הסיר מהחום. לגרוף את הבצל והשום ולמקם אותם בבלנדר או במעבד מזון מצויד להב החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים את הצ ' ילי במערך מסננת בכיור, ולאחר מכן מוסיפים אותם לבלנדר או מעבד מזון. כמו כן להוסיף את רוטב ווסטרשייר, טימין, אורגנו, ציפורן, פלפל, עלה דפנה. תערובת או מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
ממיסים את 2 כפות הנותרים שומן בייקון בסיר להגדיר בחזרה על אש בינונית. לגרד את הדבק צ ' ילה לתוכו ומטגנים במשך 3 דקות, תוך ערבוב כמעט כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
להחזיר את הבשר וכל מיצים על הצלחת לסיר. גם להוסיף את המרק וחומץ. להביא מבשלים, ערבוב מדי פעם; ואז לכסות, להפחית את החום נמוך מאוד, ולבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את הבננות לסיר וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שהבשר מתפרק במכרז, בין 1 ל-1½ שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת