לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר
המתכון לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. לך לחנות ותביא סיידר תפוחים, ויסקי טנסי ג'ק דניאלס, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הוויסקי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מבשלים את הספר: צלעות חזיר חנוקות, לבשל את הספר: צלעות חזיר עם שאלוט, ו מבשלים את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הוויסקי או בורבון, סיידר, סוכר חום, חרדל, קאיין, וניל, ו 2 כפיות של החומץ יחד בקערה בינונית.
להעביר 1/4 כוס של תערובת הוויסקי כדי גלון בגודל רוכסן לנעול שקית ניילון, להוסיף את צלעות החזיר, לחץ על האוויר מתוך השקית, ואת החותם. סובב את התיק כדי לצפות את הצלעות עם המרינדה ומקרר במשך 1 עד 2 שעות. שמור את תערובת הוויסקי הנותרת.
הסר את הצלעות מהתיק, להתייבש עם מגבות נייר, ולהשליך את המרינדה.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שרק מתחיל לעשן. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל ומבשלים עד להשחמה טובה משני הצדדים והצצה לתוך החלק העבה ביותר של קוצץ באמצעות סכין חיתוך מגלה עדיין-בשר ורוד 1/4 אינץ ' מפני השטח, 3-4 דקות לכל צד.
להעביר את הצלעות לצלחת ולכסות בחוזקה עם נייר.
מוסיפים את תערובת הוויסקי השמורה למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה עם כף עץ. מבשלים עד מופחת זיגוג עבה, 3 עד 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, מחזיק את הצלעות, להטות את הצלחת כדי להוסיף כל מיצים שנצברו בחזרה למחבת.
מוסיפים את 2 הכפיות הנותרות חומץ, מקציפים בחמאה ומבשלים את הזיגוג עד סמיך ודביק, 2 עד 3 דקות.
להחזיר את הצלעות למחבת ולתת לנוח במחבת עד שהרוטב נצמד לצלעות, הופך אותם מדי פעם כדי לכסות את שני הצדדים, והצצה לתוך החלק העבה ביותר של צלעות חזיר באמצעות סכין זיווג מראה בשר מבושל לחלוטין (145ºF על מדחום מיידי לקרוא), על 5 דקות.
להעביר את הצלעות למגש ולכפות את הרוטב על הבשר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי