קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר

לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר
המתכון לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. לך לחנות ותביא סיידר תפוחים, ויסקי טנסי ג'ק דניאלס, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הוויסקי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מבשלים את הספר: צלעות חזיר חנוקות, לבשל את הספר: צלעות חזיר עם שאלוט, ו מבשלים את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את הוויסקי או בורבון, סיידר, סוכר חום, חרדל, קאיין, וניל, ו 2 כפיות של החומץ יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
וויסקי.וויסקי.
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להעביר 1/4 כוס של תערובת הוויסקי כדי גלון בגודל רוכסן לנעול שקית ניילון, להוסיף את צלעות החזיר, לחץ על האוויר מתוך השקית, ואת החותם. סובב את התיק כדי לצפות את הצלעות עם המרינדה ומקרר במשך 1 עד 2 שעות. שמור את תערובת הוויסקי הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
וויסקי.וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
הסר את הצלעות מהתיק, להתייבש עם מגבות נייר, ולהשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שרק מתחיל לעשן. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל ומבשלים עד להשחמה טובה משני הצדדים והצצה לתוך החלק העבה ביותר של קוצץ באמצעות סכין חיתוך מגלה עדיין-בשר ורוד 1/4 אינץ ' מפני השטח, 3-4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
להעביר את הצלעות לצלחת ולכסות בחוזקה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מוסיפים את תערובת הוויסקי השמורה למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה עם כף עץ. מבשלים עד מופחת זיגוג עבה, 3 עד 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, מחזיק את הצלעות, להטות את הצלחת כדי להוסיף כל מיצים שנצברו בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את 2 הכפיות הנותרות חומץ, מקציפים בחמאה ומבשלים את הזיגוג עד סמיך ודביק, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להחזיר את הצלעות למחבת ולתת לנוח במחבת עד שהרוטב נצמד לצלעות, הופך אותם מדי פעם כדי לכסות את שני הצדדים, והצצה לתוך החלק העבה ביותר של צלעות חזיר באמצעות סכין זיווג מראה בשר מבושל לחלוטין (145ºF על מדחום מיידי לקרוא), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
להעביר את הצלעות למגש ולכפות את הרוטב על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
לשרת.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי