קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר

לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר
המתכון לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. לך לחנות ותביא סיידר תפוחים, ויסקי טנסי ג'ק דניאלס, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הוויסקי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מבשלים את הספר: צלעות חזיר חנוקות, לבשל את הספר: צלעות חזיר עם שאלוט, ו מבשלים את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את הוויסקי או בורבון, סיידר, סוכר חום, חרדל, קאיין, וניל, ו 2 כפיות של החומץ יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
וויסקי.וויסקי.
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להעביר 1/4 כוס של תערובת הוויסקי כדי גלון בגודל רוכסן לנעול שקית ניילון, להוסיף את צלעות החזיר, לחץ על האוויר מתוך השקית, ואת החותם. סובב את התיק כדי לצפות את הצלעות עם המרינדה ומקרר במשך 1 עד 2 שעות. שמור את תערובת הוויסקי הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
וויסקי.וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
הסר את הצלעות מהתיק, להתייבש עם מגבות נייר, ולהשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שרק מתחיל לעשן. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל ומבשלים עד להשחמה טובה משני הצדדים והצצה לתוך החלק העבה ביותר של קוצץ באמצעות סכין חיתוך מגלה עדיין-בשר ורוד 1/4 אינץ ' מפני השטח, 3-4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
להעביר את הצלעות לצלחת ולכסות בחוזקה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מוסיפים את תערובת הוויסקי השמורה למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה עם כף עץ. מבשלים עד מופחת זיגוג עבה, 3 עד 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, מחזיק את הצלעות, להטות את הצלחת כדי להוסיף כל מיצים שנצברו בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את 2 הכפיות הנותרות חומץ, מקציפים בחמאה ומבשלים את הזיגוג עד סמיך ודביק, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להחזיר את הצלעות למחבת ולתת לנוח במחבת עד שהרוטב נצמד לצלעות, הופך אותם מדי פעם כדי לכסות את שני הצדדים, והצצה לתוך החלק העבה ביותר של צלעות חזיר באמצעות סכין זיווג מראה בשר מבושל לחלוטין (145ºF על מדחום מיידי לקרוא), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
להעביר את הצלעות למגש ולכפות את הרוטב על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
לשרת.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי