קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר

לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר
המתכון לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. לך לחנות ותביא סיידר תפוחים, ויסקי טנסי ג'ק דניאלס, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הוויסקי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מבשלים את הספר: צלעות חזיר חנוקות, לבשל את הספר: צלעות חזיר עם שאלוט, ו מבשלים את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את הוויסקי או בורבון, סיידר, סוכר חום, חרדל, קאיין, וניל, ו 2 כפיות של החומץ יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
וויסקי.וויסקי.
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להעביר 1/4 כוס של תערובת הוויסקי כדי גלון בגודל רוכסן לנעול שקית ניילון, להוסיף את צלעות החזיר, לחץ על האוויר מתוך השקית, ואת החותם. סובב את התיק כדי לצפות את הצלעות עם המרינדה ומקרר במשך 1 עד 2 שעות. שמור את תערובת הוויסקי הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
וויסקי.וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
הסר את הצלעות מהתיק, להתייבש עם מגבות נייר, ולהשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שרק מתחיל לעשן. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל ומבשלים עד להשחמה טובה משני הצדדים והצצה לתוך החלק העבה ביותר של קוצץ באמצעות סכין חיתוך מגלה עדיין-בשר ורוד 1/4 אינץ ' מפני השטח, 3-4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
להעביר את הצלעות לצלחת ולכסות בחוזקה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
מוסיפים את תערובת הוויסקי השמורה למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה עם כף עץ. מבשלים עד מופחת זיגוג עבה, 3 עד 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, מחזיק את הצלעות, להטות את הצלחת כדי להוסיף כל מיצים שנצברו בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את 2 הכפיות הנותרות חומץ, מקציפים בחמאה ומבשלים את הזיגוג עד סמיך ודביק, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
להחזיר את הצלעות למחבת ולתת לנוח במחבת עד שהרוטב נצמד לצלעות, הופך אותם מדי פעם כדי לכסות את שני הצדדים, והצצה לתוך החלק העבה ביותר של צלעות חזיר באמצעות סכין זיווג מראה בשר מבושל לחלוטין (145ºF על מדחום מיידי לקרוא), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
להעביר את הצלעות למגש ולכפות את הרוטב על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
לשרת.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי