לבשל את הספר: כבש הודי סלט גזר
המתכון לבשל את הספר: כבש הודי סלט גזר מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גזר, מלח ים, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: לבשל את הספר: מלפפון חמוץ הודי, לבשל את הספר: כבש Kofta, ו לבשל את הספר: כתף טלה מטוגנת.
הוראות
מחממים מחבת גדולה ומטגנים את הטלה הקרקעי עד שכל השומן יוצא ממנו.
מוסיף את garam masala וקמצוץ טוב של מלח ולתת לו מערבבים. תמשיך לטגן עד שהבשר יהיה פריך. לגלח את הגזרים לרצועות דקות ארוכות עם מקלף או פורס מנדולינה ולשמור אותם בצד אחד.
מחממים מחבת קטנה על חום מתון וטוסט את זרעי הכמון במשך 30 שניות - הם יתחילו להריח אגוזים ומדהימים.
שימו אותם בעלי ומרגמה וטחנו אותם.
החזירו את המחבת לחום וקלו את זרעי השומשום עד להזהבה.
פורסים בצלצלים קלופים או בצל דק.
כדי להפוך את ההלבשה שלך, לשים את גרידת לימון ומיץ לתוך קערה ולהוסיף את שאלוט או בצל, ג ' ינג ' ר מגורד, כמון טחון קמצוץ של מלח.
לטאטא הכל יחד עם כ 5 כפות של שמן זית כתית נוספת.
יוצקים את הרוטב על הגזר, מוסיפים את הכוסברה ועלי נענע, ומערבבים את הכל יחד באמצעות האצבעות.
מחלקים את הטלה הפריך בין ארבע צלחות ולשים את הסלט לבוש על גבי.
מגישים עם לחם נאן, יוגורט ולימון טריזים, אם תרצה בכך.