לבשל את הספר: כרוב אדום מטוגן עם תפוחים מקורמלים
לבשל את הספר: כרוב אדום מטוגן עם תפוחים מקורמלים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. לך לחנות ותביא סוכר, מלח גס, סבתא סמית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: Endives, תפוחים, ענבים, לבשל את הספר: עוגת גבינה כתומה מקורמל, ו מבשלים את הספר: גזר מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בעציץ בינוני או בתנור הולנדי (לפחות 11 אינץ ' בקוטר) על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים להתמוסס.
מוסיפים תפוחים ובצל, קרוב ככל האפשר לשכבה אחת. הפעל מעיל בתערובת חמאה.
בואו לבשל, רועד מחבת מדי פעם מתהפך פעם אחת, עד הסוכר מתחיל caramelize ומעייל את התפוחים והבצל, על 10 דקות.
מוסיפים כרוב, חומץ ומים. מביאים רק מתחת לרתיחה. להפחית לרתיחה, לכסות, ומבשלים עד הכרוב הוא רך ונוזל מצטמצם סירופ, 25 עד 30 דקות. (במידת הצורך, להסיר את המכסה בחמש הדקות האחרונות ומבשלים חשפו כדי להפחית את הנוזל לעקביות הרצויה; רוב התפוחים יתפוררו.)
מעבירים כרוב ותפוחים לקערה ומגישים מיד.