קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

לבשל את הספר: כרוב ניצנים-תפוחי אדמה חשיש

לבשל את הספר: כרוב ניצנים-תפוחי אדמה חשיש
לבשל את הספר: כרוב ניצנים-תפוחי אדמה חשיש עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, בצל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 444 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כרוב ניצנים & חשיש תפוחי אדמה לשניים, כרוב ניצנים & חשיש תפוחי אדמה, ו כרוב ניצנים תפוחי אדמה מתוקים חשיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה וכבדה, עדיף ברזל יצוק, על אש בינונית. מטגנים את תפוחי האדמה ואת נבטים ב 1 כפית של השמן, באמצעות תרסיס בישול לא מקל לפי הצורך. מכסים את המחבת ומבשלים כ -30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה רכים משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
נבטיםנבטים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את הבצל, שום, קורנית, פלפל, מלח, וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
טפטוף עם כפית הנותרים של שמן. מבשלים עוד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל משחימים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
לשרת!