קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות55
מגזין

לבשל את הספר: מולים בקארי

לבשל את הספר: מולים בקארי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את מתכנן מסיבת הספר: Crostini עם מולים, לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי, ו לבשל את הספר: סלט ביצים בקארי עם בצל מקורמל.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. זרוק את הבצלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים בשני שלישים של עגבניות ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מפזרים אבקת קארי, זנגביל, וקינמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
להשליך כל מולים שמרגישים כבדים (מה שאומר שהם מלאים בחול), יש פגזים שבורים, או לא לסגור כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
5
יוצקים את היין לסיר מרווח. מולה במולים, לכסות בחוזקה, ומבשלים על חום גבוה, רועד את המחבת מדי פעם, עד הפגזים פופ פתוח, 7 עד 10 דקות. לזרוק את כל מולים שמסרבים לפתוח, אז לקטוף את כל אבל 18 מהקונכיות שלהם. מסננים את נוזל mussel.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
להוסיף 1 1/2 כוסות של נוזל mussel למחבת עם תערובת עגבניות, ולאחר מכן להוסיף את הקרם ולהביא לרתיחה על חום גבוה כדי להתעבות מעט. אם אתה מעדיף קארי brothy, להוסיף יותר mussel נוזלי; אם זה קארי שמנת שאתה אחרי, להפחית את התערובת יותר. מתבלים ברוטב פירי-פירי, מלח ופלפל לפי הטעם. קח את המחבת את החום ומערבבים במולים הפגועים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
כפית את האורז ב 6 קערות העליון עם מולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מקשטים כל אחד עם מולים בקונכיות שלהם, ומקלחים עם העגבניות הנותרות והכוסברה. תעביר את רוטב הפירי-פירי ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.