קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות55
מגזין

לבשל את הספר: מולים בקארי

לבשל את הספר: מולים בקארי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את מתכנן מסיבת הספר: Crostini עם מולים, לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי, ו לבשל את הספר: סלט ביצים בקארי עם בצל מקורמל.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. זרוק את הבצלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים בשני שלישים של עגבניות ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מפזרים אבקת קארי, זנגביל, וקינמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
נייר אורזנייר אורז
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
4
להשליך כל מולים שמרגישים כבדים (מה שאומר שהם מלאים בחול), יש פגזים שבורים, או לא לסגור כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
5
יוצקים את היין לסיר מרווח. מולה במולים, לכסות בחוזקה, ומבשלים על חום גבוה, רועד את המחבת מדי פעם, עד הפגזים פופ פתוח, 7 עד 10 דקות. לזרוק את כל מולים שמסרבים לפתוח, אז לקטוף את כל אבל 18 מהקונכיות שלהם. מסננים את נוזל mussel.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
להוסיף 1 1/2 כוסות של נוזל mussel למחבת עם תערובת עגבניות, ולאחר מכן להוסיף את הקרם ולהביא לרתיחה על חום גבוה כדי להתעבות מעט. אם אתה מעדיף קארי brothy, להוסיף יותר mussel נוזלי; אם זה קארי שמנת שאתה אחרי, להפחית את התערובת יותר. מתבלים ברוטב פירי-פירי, מלח ופלפל לפי הטעם. קח את המחבת את החום ומערבבים במולים הפגועים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
כפית את האורז ב 6 קערות העליון עם מולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מקשטים כל אחד עם מולים בקונכיות שלהם, ומקלחים עם העגבניות הנותרות והכוסברה. תעביר את רוטב הפירי-פירי ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.