קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי

לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 2 . אם יש לכם חמאה, תירס אוזניים, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: פטריות Garlicky וכרוב, מולים מאודים במרק יין לבן בגארליקי, ו לבשל את הספר: מולים בקארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את המולים מתחת למים זורמים קרים. אם אתה רואה גושים שעירים סביב הקליפה( נקראים זקנים), להשתמש בסכין חדה או את האצבעות כדי למשוך אותם, ואז לשפשף את הקליפות היטב עם מברשת ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
בסיר מרק עם כיסוי הדוק, לחמם את שמן הזית, ולאחר מכן להוסיף את השום, בצל ירוק, שאלוט, וקמצוץ של מלח. Sauté עד שאלוט ושום הם התרככו, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(או או רגיל)(או או רגיל)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את התירס וממשיכים לטגן עד שהוא מתחיל להתרכך, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
יוצקים את השרי ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
5
תן להתבשל עד התירס מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
מוסיפים את המולים ומכסים את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
תן המולים קיטור, ערבוב פעם או פעמיים, עד שהם פותחים, 5 עד 10 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את המולים לקערות. השליכו כל מה שלא נפתח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את החמאה למיצי המחבת ומבשלים עד שהחמאה נמסה והרוטב מתעבה מעט, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים את התערובת על המולים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.