לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 2 . אם יש לכם חמאה, תירס אוזניים, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: פטריות Garlicky וכרוב, מולים מאודים במרק יין לבן בגארליקי, ו לבשל את הספר: מולים בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את המולים מתחת למים זורמים קרים. אם אתה רואה גושים שעירים סביב הקליפה( נקראים זקנים), להשתמש בסכין חדה או את האצבעות כדי למשוך אותם, ואז לשפשף את הקליפות היטב עם מברשת ירקות.
בסיר מרק עם כיסוי הדוק, לחמם את שמן הזית, ולאחר מכן להוסיף את השום, בצל ירוק, שאלוט, וקמצוץ של מלח. Sauté עד שאלוט ושום הם התרככו, 3 דקות.
מוסיפים את התירס וממשיכים לטגן עד שהוא מתחיל להתרכך, כ 3 דקות יותר.
יוצקים את השרי ולהביא לרתיחה.
תן להתבשל עד התירס מבושל דרך, על 5 דקות.
מוסיפים את המולים ומכסים את הסיר.
תן המולים קיטור, ערבוב פעם או פעמיים, עד שהם פותחים, 5 עד 10 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את המולים לקערות. השליכו כל מה שלא נפתח.
מוסיפים את החמאה למיצי המחבת ומבשלים עד שהחמאה נמסה והרוטב מתעבה מעט, כ-2 דקות.
יוצקים את התערובת על המולים ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![שרדונה אחוזת רושיולי]()
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.