לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד
לבשל את הספר: טראפלס שוקולד קרמל-מריר מלוח עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 79 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-60 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם vanillan extra, אבקת קקאו, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר, לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-ספייס קאפקייקס, ו מבשלים את הספר: קרמל מלוח ופרוסת אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 8 אונקיות של שוקולד קצוץ בקערה 2 ליטר ולהניח בצד.
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ומניחים אותה בסיר 2 ליטר עם הסוכר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עם מרית עמיד בחום, עד הסוכר והחמאה להמס. להעלות את החום בינוני גבוה ומבשלים עד התערובת הופכת בצבע ענבר, על 5 דקות.
יחד עם זאת, להביא את השמנת לרתיחה בסיר 1 ליטר על חום בינוני. מערבבים את השמנת לתוך תערובת החמאה עד חלקה לחלוטין. היזהר כי הקרם יהיה בועה ועלול להתזה כאשר הוסיף.
הסר את הסיר מן החום ומערבבים את הוניל ו 1 1/2 כפיות של המלח עד מעורבב היטב. מיד לשפוך את הקרמל על השוקולד בקערה.
תן לזה לעמוד במשך 15 עד 30 שניות, ואז מערבבים יחד עד חלקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתקררים לטמפרטורת החדר. צמרמורת עד עבה, על 1 שעה.
עבור הכמהין: קו 2 דפי אפייה עם שעווה או נייר קלף. השתמש כדור גלידה עגול 1 אינץ ' כדי לגרוף את הכמהין ולמקם אותם על תבנית אפייה. צמרמורת חשפה במשך 20 דקות.
אבק את הידיים עם אבקת קקאו לגלגל את הכמהין לתוך כדורים.
ממיסים 7 אונקיות של שוקולד בחלק העליון של דוד כפול על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות. או להמס את השוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל על כוח נמוך עבור התפרצויות 30 שניות. מערבבים לאחר כל פרץ כדי לוודא כי השוקולד נמס באופן שווה.
הסר את המחבת העליונה של הדוד הכפול, אם באמצעות, ולנגב אותו יבש.
מוסיף את 3 אונקיות הנותרים של שוקולד ב 3 שלבים, ערבוב עד שהוא נמס לחלוטין. זה מפריע לשוקולד כדי שלא יהיו פסים.
שמור על השוקולד חם מעל מחבת מים כי הוא 2 מעלות חם יותר מאשר שוקולד. קו גיליון אפייה עם נייר שעווה או קלף.
מניחים כמהין לתוך שוקולד נמס ומעיל לחלוטין. השתמש טפיחה כמהין או מזלג פלסטיק עם שתי tines באמצע שבור כדי להרים את הכמהין מהשוקולד.
תנו לשוקולד העודף לטפטף, ואז הניחו את הכמהין על תבנית האפייה הנקייה.
לאחר טבילה 5 כמהין בכל פעם, מפזרים כמה גרגרים של המלח שנותר על גבי כל אחד.
בואו כמהין להגדיר בטמפרטורת החדר או למקם אותם במקרר במשך 15 דקות.
מגישים את הכמהין בטמפרטורת החדר.
שים לב על אחסון הכמהין: לאחסן את הכמהין בין שכבות של נייר שעווה במיכל אטום במקרר עד 1 חודש. כדי להקפיא עד 2 חודשים, לעטוף את המיכל בחוזקה בכמה שכבות של ניילון לעטוף רדיד אלומיניום. השתמש בחתיכה גדולה של סרט מיסוך וסמן בל יימחה כדי לתייג את התוכן. אם קפוא, להפשיר את הכמהין לילה במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.