לבשל את הספר: מלפפון חמוץ הודי
המתכון לבשל את הספר: מלפפון חמוץ הודי יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בסביבה 45 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 185 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו זנגביל, כורכום, חומץ סיידר, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מבשלים את הספר: Banh Mi עם דייקון מלפפון חמוץ גזר, לבשל את הספר: כבש הודי סלט גזר, ו מלפפון חמוץ לימון / Nimboo Kan Achar / Elumichai Oorugai | Nimmakayan Uragaya - קל הודי חמוץ s (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את המלפפונים, בצל, כרובית, וגזר עם מלח לנקז במסננת במשך 2 שעות. שטוף היטב.
מערבבים את החומץ, מים, סוכר, זנגביל, אבקת חרדל, כורכום, ואבקת קארי בסיר גדול שאינו מגיב ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הירקות סחוטים וחוזרים לרתיחה. מבשלים במשך 5 דקות.
מקררים: מצקת לתוך קערות או צנצנות. מגניב, לכסות, ומקרר עד 3 שבועות.יכול: השתמש בשיטת המים הרותחים. מצקת לתוך צנצנות שימורים נקי, חצי ליטר חם, מכסה את המוצקים על ידי 1/4 אינץ ' עם נוזל. השאר 1/4 אינץ ' של headspace בין החלק העליון של הנוזל והמכסה. שחרר אוויר לכוד. נגב את החישוקים נקיים; מרכזים על צנצנות בורג על להקות צנצנת. תהליך במשך 15 דקות. כבה את החום, הסר את מכסה הפחית, ותן לצנצנות לנוח במים במשך 5 דקות.
הסר צנצנות ולהניח בצד במשך 24 שעות. בדוק חותמות, ולאחר מכן לאחסן במקום קריר, חשוך עד 1 שנה.