לבשל את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו טלה
המתכון לבשל את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו כבש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 531 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח ופלפל כשר, עגבניות משומר, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: כבש קורמן ברוטב שקדים-זעפרן, כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ו מבשלים את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו Palottine.
הוראות
כדי להכין את תפוחי האדמה עבור ניוקי, לשים את תפוחי האדמה unpeeled בסיר גדול ולמלא אותו במים קרים. מביאים את המים לרתיחה, ואז מבשלים את תפוחי האדמה במשך 30 דקות,או עד מזלג מכרז כל הדרך. לכבות את החום, להסיר את תפוחי האדמה מן המים עם כפית מחוררת, ולהפעיל מים קרים עליהם. שים אותם בצד כדי להתקרר מעט. שמור את המים החמים בסיר.
כדי להפוך את הראגו, מתבלים את הטלה במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
הוסף את הטלה למחבת וצורב את החלקים במשך כ 5 דקות בכל צד, עד להשחמה יפה.
הסר את הטלה מהמחבת והנח בצד.
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון במשך 2 דקות.
יוצקים את היין, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מוסיפים את העגבניות, מרווה ואורגנו. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת, ו braise כבש ברוטב במשך 1 1/2 שעות.
כדי להפוך את הניוקי, בעוד הטלה מבשל, לטאטא יחד את הקמחים, גבינה, ו 1 כף מלח בקערה גדולה. לקלף את תפוחי האדמה, להשליך את העורות, ולסחוט אותם דרך מעדר לתערובת הקמח.
מוסיפים את חלמון הביצה ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים יחד, ויוצרים בצק רך. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים קמח כמה כפיות בכל פעם, דואגים לא להוסיף יותר מדי. ללוש את הבצק כ 10 פעמים ולאחר מכן לחתוך אותו ל 8 חתיכות קטנות יותר.
רול לתוך חבל 1/2 אינץ 'עבה, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
מעבירים את החלקים לסדין אפייה מעוטר בקמח. להחזיר את סיר המים לרתיחה ומתבלים במלח.
כדי לסיים את המנה, כאשר הבשר הוא רך מאוד, לקחת את הצלעות מתוך הרוטב. לגרוס את הבשר עם שני מזלגות ולהחזיר אותו למחבת, להשליך את העצמות.
הסר את עלי המרווה ואת sprig אורגנו, מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם, ולשמור על ראגו חם.
בעדינות טיפה קבוצות של ניוקי לתוך המים הרותחים ומבשלים במשך כ 3 דקות, עד ניוקי לצוף לחלק העליון של הסיר.
מעבירים את הניוקי המבושל עם כפית מחוררת לתוך רגו חם. המשיכו עד שכל הניוקי יתבשלו.
בעדינות לזרוק את ניוקי עם ראגו על אש נמוכה. מחלקים את הניוקי וראגו כבש לקערות הגשה, מפזרים גבינה, ומגישים.