קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

לבשל את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו טלה

לבשל את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו טלה
המתכון לבשל את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו כבש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 531 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח ופלפל כשר, עגבניות משומר, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: כבש קורמן ברוטב שקדים-זעפרן, כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ו מבשלים את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו Palottine.

הוראות

1
כדי להכין את תפוחי האדמה עבור ניוקי, לשים את תפוחי האדמה unpeeled בסיר גדול ולמלא אותו במים קרים. מביאים את המים לרתיחה, ואז מבשלים את תפוחי האדמה במשך 30 דקות,או עד מזלג מכרז כל הדרך. לכבות את החום, להסיר את תפוחי האדמה מן המים עם כפית מחוררת, ולהפעיל מים קרים עליהם. שים אותם בצד כדי להתקרר מעט. שמור את המים החמים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ניוקיניוקי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
כדי להפוך את הראגו, מתבלים את הטלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף את הטלה למחבת וצורב את החלקים במשך כ 5 דקות בכל צד, עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את הטלה מהמחבת והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
יוצקים את היין, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את העגבניות, מרווה ואורגנו. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת, ו braise כבש ברוטב במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
כדי להפוך את הניוקי, בעוד הטלה מבשל, לטאטא יחד את הקמחים, גבינה, ו 1 כף מלח בקערה גדולה. לקלף את תפוחי האדמה, להשליך את העורות, ולסחוט אותם דרך מעדר לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ניוקיניוקי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מוסיפים את חלמון הביצה ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים יחד, ויוצרים בצק רך. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים קמח כמה כפיות בכל פעם, דואגים לא להוסיף יותר מדי. ללוש את הבצק כ 10 פעמים ולאחר מכן לחתוך אותו ל 8 חתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
11
רול לתוך חבל 1/2 אינץ 'עבה, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מעבירים את החלקים לסדין אפייה מעוטר בקמח. להחזיר את סיר המים לרתיחה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
כדי לסיים את המנה, כאשר הבשר הוא רך מאוד, לקחת את הצלעות מתוך הרוטב. לגרוס את הבשר עם שני מזלגות ולהחזיר אותו למחבת, להשליך את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
הסר את עלי המרווה ואת sprig אורגנו, מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם, ולשמור על ראגו חם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
15
בעדינות טיפה קבוצות של ניוקי לתוך המים הרותחים ומבשלים במשך כ 3 דקות, עד ניוקי לצוף לחלק העליון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
16
מעבירים את הניוקי המבושל עם כפית מחוררת לתוך רגו חם. המשיכו עד שכל הניוקי יתבשלו.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
17
בעדינות לזרוק את ניוקי עם ראגו על אש נמוכה. מחלקים את הניוקי וראגו כבש לקערות הגשה, מפזרים גבינה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o