קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

לבשל את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו טלה

לבשל את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו טלה
המתכון לבשל את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו כבש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 531 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח ופלפל כשר, עגבניות משומר, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: כבש קורמן ברוטב שקדים-זעפרן, כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ו מבשלים את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו Palottine.

הוראות

1
כדי להכין את תפוחי האדמה עבור ניוקי, לשים את תפוחי האדמה unpeeled בסיר גדול ולמלא אותו במים קרים. מביאים את המים לרתיחה, ואז מבשלים את תפוחי האדמה במשך 30 דקות,או עד מזלג מכרז כל הדרך. לכבות את החום, להסיר את תפוחי האדמה מן המים עם כפית מחוררת, ולהפעיל מים קרים עליהם. שים אותם בצד כדי להתקרר מעט. שמור את המים החמים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ניוקיניוקי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
כדי להפוך את הראגו, מתבלים את הטלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף את הטלה למחבת וצורב את החלקים במשך כ 5 דקות בכל צד, עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את הטלה מהמחבת והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
יוצקים את היין, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את העגבניות, מרווה ואורגנו. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת, ו braise כבש ברוטב במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
כדי להפוך את הניוקי, בעוד הטלה מבשל, לטאטא יחד את הקמחים, גבינה, ו 1 כף מלח בקערה גדולה. לקלף את תפוחי האדמה, להשליך את העורות, ולסחוט אותם דרך מעדר לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ניוקיניוקי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את חלמון הביצה ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים יחד, ויוצרים בצק רך. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים קמח כמה כפיות בכל פעם, דואגים לא להוסיף יותר מדי. ללוש את הבצק כ 10 פעמים ולאחר מכן לחתוך אותו ל 8 חתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
11
רול לתוך חבל 1/2 אינץ 'עבה, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
12
מעבירים את החלקים לסדין אפייה מעוטר בקמח. להחזיר את סיר המים לרתיחה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
כדי לסיים את המנה, כאשר הבשר הוא רך מאוד, לקחת את הצלעות מתוך הרוטב. לגרוס את הבשר עם שני מזלגות ולהחזיר אותו למחבת, להשליך את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
הסר את עלי המרווה ואת sprig אורגנו, מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם, ולשמור על ראגו חם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
15
בעדינות טיפה קבוצות של ניוקי לתוך המים הרותחים ומבשלים במשך כ 3 דקות, עד ניוקי לצוף לחלק העליון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
מעבירים את הניוקי המבושל עם כפית מחוררת לתוך רגו חם. המשיכו עד שכל הניוקי יתבשלו.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
17
בעדינות לזרוק את ניוקי עם ראגו על אש נמוכה. מחלקים את הניוקי וראגו כבש לקערות הגשה, מפזרים גבינה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה