קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז

לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 267 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קצפת כבדה, תמצית vanillan, נקטרינות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מבשלים את הספר: גלטות Puy Lentil, מבשלים את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז, ו מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצק מאפה אגוז
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
2
דופק יחד 3/4 כוס קמח, 1/3 כוס אגוזי מלך, 1 כפית סוכר מגורען, ומלח בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה עד האגוזים הם הקרקע דק מאוד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים 3 אונקיות של חמאה צוננת לחתיכות קטנות ומוסיפים לתערובת הקמח. דופק עד שהחמאה נחתכת לחתיכות קטנות מאוד, בערך 30 שניות. המרקם צריך להיות סנדי עם גושים זעירים מאוד לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
בקערה קטנה, לשלב 1 כף מים, מיץ לימון, וגרידת לימון. עם ריצת מעבד המזון, יוצקים את התערובת דרך צינור ההזנה. תהליך עד הבצק עוטף את עצמו סביב הלהב, על 30 שניות עד 1 דקה. אם הבצק נראה יבש, מוסיפים את כף המים שנותרה ומעבדים עד שהבצק מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
צור את הבצק לדיסק שטוח ועטוף בחוזקה בשכבה כפולה של ניילון נצמד. צמרמורת במקרר עד הטופס לפני השימוש, על 2 שעות. אם הבצק קר מדי ומוצק, זה יהיה להתפצל ולשבור כאשר התגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
תן לו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות כדי להיות גמיש יותר.
7
מילוי נקטרינה
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
8
חותכים את הנקטרינות לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' וחותכים כל פרוסה בחצי לרוחב. אתה צריך בערך 3 כוסות של פירות פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
9
מניחים את נקטרינות פרוסות יחד בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
10
מוסיפים את הסוכר החום וזורקים יחד כדי להפיץ באופן שווה. לטעום את הפרי כדי לראות אם הוא צריך עוד סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
11
מילוי אגוזים
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
12
דופק את הנותרים 1/3 כוס אגוזי מלך ו 1 כף סוכר מגורען יחד בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה עד אגוזי מלך הם הקרקע דק מאוד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מוסיפים את חלמון הביצה ווניל ודופק להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
14
חותכים את החמאה הריכה לחתיכות קטנות ומוסיפים אותה לתערובת אגוז. דופק כמה פעמים עד שהחמאה נחתכת לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
15
מוסיפים את 2 כפיות הקמח והדופק שנותרו עד שהתערובת חלקה, כ -15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
16
הרכבה
17
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 375 ° F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או אניה nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
על משטח חלק, שטוח, לגלגל את הבצק מאפה בין יריעות של שעווה מקורנת קלות או נייר קלף לדיסק גדול על 14 אינץ ' בקוטר. בזהירות לקלף את הנייר את החלק העליון של הבצק ומבריש כל עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
19
לטבול חותך ביסקוויט עגול 4 אינץ 'לתוך קמח או להשתמש בסכין קטנה לחתוך את סיבובים 4 אינץ' של בצק. השתמש במרית אופסט כדי להרים את סיבובי הבצק ולהעביר אותם לתבנית אפייה מרופדת, ומשאיר לפחות 1 אינץ ' של מקום ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
20
מחלקים את מילוי האגוז באופן שווה בין סיבובי הבצק. השתמש בכף או מרית אופסט כדי להפיץ את המילוי על מרכז הבצק מאפה, משאיר גבול 1 אינץ ' מסביב. תלולית נקטרינות פרוסות מעל מילוי אגוז במרכז כל עיגול בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
נקטרינהnameנקטרינהname
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
21
חותכים את 2 כפיות הנותרים של חמאה צוננת לחתיכות קטנות ולהפיץ אותם באופן שווה על נקטרינות פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
22
מקפלים את הגבול של כל בצק לעגל עד כך שהוא סוגר חלקית את נקטרינות ומילוי אגוז. זה יהיה באופן טבעי טופס קפלים כפי שהוא מקופל.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
23
מברשת את הגבולות של כל בצק עגול עם כמה קרם, להיות זהיר כי זה לא לרוץ במורד הצדדים מתחת גלטות. אם כן, נגב את זה כי זה יכול לגרום לתחתיות של הגלטות להישרף. בעדינות להרים את קפלי הבצק לצחצח אזורים אלה עם יותר שמנת, ולאחר מכן להחליף את הקפלים. מפזרים באופן שווה את 1 כפית הסוכר הנותרת מעל גבולות הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
עד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקיםעד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
24
אופים את galettes במשך 35 עד 40 דקות, עד הקרום הם זהב אור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
25
הסר את תבנית האפייה מהתנור והעברה למדף להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
26
זיגוג משמש
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
27
מערבבים את שימורי משמש ואמרטו, קוניאק, או מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
קוניאקקוניאק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
28
הסר את הסיר מהחום ומאמץ את הזיגוג לקערה קטנה, דוחף דרך כמה שיותר עיסת ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
29
השתמש מברשת בצק נוצות אווז כדי לצחצח קלות את החלק העליון של כל גאלט עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
30
שימו לב על אחסון גלטות: למרות galettes הם אכלו הטוב ביותר ביום שהם עשויים, הם יכולים להימשך עד יומיים. אחסן אותם בחוזקה מכוסה בנייר אלומיניום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®