קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז

לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 267 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קצפת כבדה, תמצית vanillan, נקטרינות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מבשלים את הספר: גלטות Puy Lentil, מבשלים את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז, ו מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצק מאפה אגוז
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2
דופק יחד 3/4 כוס קמח, 1/3 כוס אגוזי מלך, 1 כפית סוכר מגורען, ומלח בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה עד האגוזים הם הקרקע דק מאוד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים 3 אונקיות של חמאה צוננת לחתיכות קטנות ומוסיפים לתערובת הקמח. דופק עד שהחמאה נחתכת לחתיכות קטנות מאוד, בערך 30 שניות. המרקם צריך להיות סנדי עם גושים זעירים מאוד לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
בקערה קטנה, לשלב 1 כף מים, מיץ לימון, וגרידת לימון. עם ריצת מעבד המזון, יוצקים את התערובת דרך צינור ההזנה. תהליך עד הבצק עוטף את עצמו סביב הלהב, על 30 שניות עד 1 דקה. אם הבצק נראה יבש, מוסיפים את כף המים שנותרה ומעבדים עד שהבצק מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
צור את הבצק לדיסק שטוח ועטוף בחוזקה בשכבה כפולה של ניילון נצמד. צמרמורת במקרר עד הטופס לפני השימוש, על 2 שעות. אם הבצק קר מדי ומוצק, זה יהיה להתפצל ולשבור כאשר התגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
תן לו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות כדי להיות גמיש יותר.
7
מילוי נקטרינה
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
8
חותכים את הנקטרינות לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' וחותכים כל פרוסה בחצי לרוחב. אתה צריך בערך 3 כוסות של פירות פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
9
מניחים את נקטרינות פרוסות יחד בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
10
מוסיפים את הסוכר החום וזורקים יחד כדי להפיץ באופן שווה. לטעום את הפרי כדי לראות אם הוא צריך עוד סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
11
מילוי אגוזים
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
12
דופק את הנותרים 1/3 כוס אגוזי מלך ו 1 כף סוכר מגורען יחד בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה עד אגוזי מלך הם הקרקע דק מאוד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מוסיפים את חלמון הביצה ווניל ודופק להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
14
חותכים את החמאה הריכה לחתיכות קטנות ומוסיפים אותה לתערובת אגוז. דופק כמה פעמים עד שהחמאה נחתכת לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
15
מוסיפים את 2 כפיות הקמח והדופק שנותרו עד שהתערובת חלקה, כ -15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
16
הרכבה
17
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 375 ° F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או אניה nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
על משטח חלק, שטוח, לגלגל את הבצק מאפה בין יריעות של שעווה מקורנת קלות או נייר קלף לדיסק גדול על 14 אינץ ' בקוטר. בזהירות לקלף את הנייר את החלק העליון של הבצק ומבריש כל עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
19
לטבול חותך ביסקוויט עגול 4 אינץ 'לתוך קמח או להשתמש בסכין קטנה לחתוך את סיבובים 4 אינץ' של בצק. השתמש במרית אופסט כדי להרים את סיבובי הבצק ולהעביר אותם לתבנית אפייה מרופדת, ומשאיר לפחות 1 אינץ ' של מקום ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
20
מחלקים את מילוי האגוז באופן שווה בין סיבובי הבצק. השתמש בכף או מרית אופסט כדי להפיץ את המילוי על מרכז הבצק מאפה, משאיר גבול 1 אינץ ' מסביב. תלולית נקטרינות פרוסות מעל מילוי אגוז במרכז כל עיגול בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
נקטרינהnameנקטרינהname
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
21
חותכים את 2 כפיות הנותרים של חמאה צוננת לחתיכות קטנות ולהפיץ אותם באופן שווה על נקטרינות פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
22
מקפלים את הגבול של כל בצק לעגל עד כך שהוא סוגר חלקית את נקטרינות ומילוי אגוז. זה יהיה באופן טבעי טופס קפלים כפי שהוא מקופל.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
23
מברשת את הגבולות של כל בצק עגול עם כמה קרם, להיות זהיר כי זה לא לרוץ במורד הצדדים מתחת גלטות. אם כן, נגב את זה כי זה יכול לגרום לתחתיות של הגלטות להישרף. בעדינות להרים את קפלי הבצק לצחצח אזורים אלה עם יותר שמנת, ולאחר מכן להחליף את הקפלים. מפזרים באופן שווה את 1 כפית הסוכר הנותרת מעל גבולות הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
עד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקיםעד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
24
אופים את galettes במשך 35 עד 40 דקות, עד הקרום הם זהב אור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
25
הסר את תבנית האפייה מהתנור והעברה למדף להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
26
זיגוג משמש
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
27
מערבבים את שימורי משמש ואמרטו, קוניאק, או מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
קוניאקקוניאק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
28
הסר את הסיר מהחום ומאמץ את הזיגוג לקערה קטנה, דוחף דרך כמה שיותר עיסת ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
29
השתמש מברשת בצק נוצות אווז כדי לצחצח קלות את החלק העליון של כל גאלט עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
30
שימו לב על אחסון גלטות: למרות galettes הם אכלו הטוב ביותר ביום שהם עשויים, הם יכולים להימשך עד יומיים. אחסן אותם בחוזקה מכוסה בנייר אלומיניום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ