תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 267 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קצפת כבדה, תמצית vanillan, נקטרינות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מבשלים את הספר: גלטות Puy Lentil, מבשלים את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז, ו מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בצק מאפה אגוז
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2
דופק יחד 3/4 כוס קמח, 1/3 כוס אגוזי מלך, 1 כפית סוכר מגורען, ומלח בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה עד האגוזים הם הקרקע דק מאוד, על 1 דקה.
חותכים 3 אונקיות של חמאה צוננת לחתיכות קטנות ומוסיפים לתערובת הקמח. דופק עד שהחמאה נחתכת לחתיכות קטנות מאוד, בערך 30 שניות. המרקם צריך להיות סנדי עם גושים זעירים מאוד לאורך כל הדרך.
בקערה קטנה, לשלב 1 כף מים, מיץ לימון, וגרידת לימון. עם ריצת מעבד המזון, יוצקים את התערובת דרך צינור ההזנה. תהליך עד הבצק עוטף את עצמו סביב הלהב, על 30 שניות עד 1 דקה. אם הבצק נראה יבש, מוסיפים את כף המים שנותרה ומעבדים עד שהבצק מתאחד.
צור את הבצק לדיסק שטוח ועטוף בחוזקה בשכבה כפולה של ניילון נצמד. צמרמורת במקרר עד הטופס לפני השימוש, על 2 שעות. אם הבצק קר מדי ומוצק, זה יהיה להתפצל ולשבור כאשר התגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
תן לו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות כדי להיות גמיש יותר.
7
מילוי נקטרינה
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהname
8
חותכים את הנקטרינות לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' וחותכים כל פרוסה בחצי לרוחב. אתה צריך בערך 3 כוסות של פירות פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהname
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
9
מניחים את נקטרינות פרוסות יחד בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהname
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
10
מוסיפים את הסוכר החום וזורקים יחד כדי להפיץ באופן שווה. לטעום את הפרי כדי לראות אם הוא צריך עוד סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
11
מילוי אגוזים
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
12
דופק את הנותרים 1/3 כוס אגוזי מלך ו 1 כף סוכר מגורען יחד בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה עד אגוזי מלך הם הקרקע דק מאוד, על 1 דקה.
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 375 ° F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או אניה nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
על משטח חלק, שטוח, לגלגל את הבצק מאפה בין יריעות של שעווה מקורנת קלות או נייר קלף לדיסק גדול על 14 אינץ ' בקוטר. בזהירות לקלף את הנייר את החלק העליון של הבצק ומבריש כל עודף קמח.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
19
לטבול חותך ביסקוויט עגול 4 אינץ 'לתוך קמח או להשתמש בסכין קטנה לחתוך את סיבובים 4 אינץ' של בצק. השתמש במרית אופסט כדי להרים את סיבובי הבצק ולהעביר אותם לתבנית אפייה מרופדת, ומשאיר לפחות 1 אינץ ' של מקום ביניהם.
מחלקים את מילוי האגוז באופן שווה בין סיבובי הבצק. השתמש בכף או מרית אופסט כדי להפיץ את המילוי על מרכז הבצק מאפה, משאיר גבול 1 אינץ ' מסביב. תלולית נקטרינות פרוסות מעל מילוי אגוז במרכז כל עיגול בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
נקטרינהname
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
21
חותכים את 2 כפיות הנותרים של חמאה צוננת לחתיכות קטנות ולהפיץ אותם באופן שווה על נקטרינות פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהname
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
22
מקפלים את הגבול של כל בצק לעגל עד כך שהוא סוגר חלקית את נקטרינות ומילוי אגוז. זה יהיה באופן טבעי טופס קפלים כפי שהוא מקופל.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהname
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
23
מברשת את הגבולות של כל בצק עגול עם כמה קרם, להיות זהיר כי זה לא לרוץ במורד הצדדים מתחת גלטות. אם כן, נגב את זה כי זה יכול לגרום לתחתיות של הגלטות להישרף. בעדינות להרים את קפלי הבצק לצחצח אזורים אלה עם יותר שמנת, ולאחר מכן להחליף את הקפלים. מפזרים באופן שווה את 1 כפית הסוכר הנותרת מעל גבולות הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
עד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקים
ופלים מיניאטוריים של וניל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
24
אופים את galettes במשך 35 עד 40 דקות, עד הקרום הם זהב אור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
25
הסר את תבנית האפייה מהתנור והעברה למדף להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
26
זיגוג משמש
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
רוטב שומשום יפני מוכן
27
מערבבים את שימורי משמש ואמרטו, קוניאק, או מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
השתמש מברשת בצק נוצות אווז כדי לצחצח קלות את החלק העליון של כל גאלט עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
אווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
30
שימו לב על אחסון גלטות: למרות galettes הם אכלו הטוב ביותר ביום שהם עשויים, הם יכולים להימשך עד יומיים. אחסן אותם בחוזקה מכוסה בנייר אלומיניום בטמפרטורת החדר.