קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

לבשל את הספר: סטייק Bloody Mary Flank

לבשל את הספר: סטייק Bloody Mary Flank
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? לבשל את הספר: סטייק Bloody Mary Flank יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותביאו מלח ים, שמן זית, סטייק פלנק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו סטייק בלאדי מרי פלנק, סטייק בלאדי מרי פלנק, ו סטייק צלע עם סלט עגבניות מרי בלאדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לערבב היטב את כל החומרים למעט סטייק האגף ומקשטים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים חצי המרינדה לתוך שקית פלסטיק 1 ליטר resealable ולהוסיף סטייק האגף. להשרות במקרר לפחות 8 ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
יוצקים את המרינדה הנותרים לסיר מעל בינוני גבוה ומבשלים עד שהוא מופחת בחצי, 10 עד 15 דקות. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מחממים גריל גבוה או מחממים מחבת על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
הסר את סטייק האגף מן המרינדה ולנגב את הנוזל העודף עם מגבות נייר. (להשליך את המרינדה של הבשר.) גריל או פאן-לצרוב את שני הצדדים, ולאחר מכן להוריד את החום בינוני לבשל בינוני נדיר (135°F), 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
תן סטייק האגף לנוח, מכוסה בנייר כסף, במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
חותכים את הסטייק על הטיה על פני התבואה ומגישים עם המרינדה מופחת. אם תרצה, מקשטים עם סלרי ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.