לבשל את הספר: סטייק, עגבניות, כריכי בצל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 549 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 54 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא מלח, ארוגולה בייבי, סטייק עין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד פלפל צ'יפוטלה השימורים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: ארוגולה, שום ובצל ירוק ממולאים סטייק צלע, כריכי סטייק בגריל עם גרגיר נחלים, בצל וסלט עגבניות, ו מבשלים את הספר: כריכי מונטה קריסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים שמן זית ושום על הסטייקים. בנדיבות העונה כל צד של הסטייקים עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים במשך 8 שעות או לילה.
כדי להפוך את מיונז צ 'יפוטלה: לפצל את פלפל צ' יפוטלה לשניים; להסיר את הזרעים. פירה עם רוטב adobo במעבד או לקצוץ בסדר גמור. מערבבים את פירה לתוך המיונז. שמור.
שלושים דקות לפני הבישול, להסיר את הסטייקים מהמקרר, כך שהם באים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
לקלף ולפרוס את הבצל האדום לפרוסות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
6
מברישים את הבצלים והעגבניות בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל את הבצלים על חום מתון עד לסיום, כ 8 דקות לכל צד. לשים בקערה ולזרוק עם חומץ בלסמי. שמור ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
מורחים מיונז צ ' יפוטלה על חתיכת בגט, חותכים את העגבניה לחצי ירח, ומניחים פרוסות על הלחם עם הסטייק, הבצל והארוגולה. מכסים עם החלק העליון של באגט ומגישים.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.