לבשל את הספר: סלט לבן
לבשל את הספר: סלט לבן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 373 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מיץ לימון, שומשום, תפוחים סמית סבתאוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: סלט אספרגוס לבן, מבשלים את הספר: עוגיות שחור ולבן, ו מבשלים את הספר: כמהין שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הסלט: לקצץ את גבעולי הסלרי לקלף אותם עם מקלף ירקות כדי להסיר את השכבה החיצונית הקשוחה, stringy (או לפחות את המיתרים הקשים, אשר peeler יתפוס). ב "דליקבר", הסלרי נחתך לחתיכות. אם אתה רוצה לעשות את זה, לחתוך כל גבעול חצייה לשניים, ולאחר מכן להשתמש בקולף לגלח רצועות דקות. כדי לסלסל את הסרטים ולשמור אותם עד שירצו, לשים אותם בקערה מלאה בקוביות קרח ומים ולאחסן אותם במקרר. לחלופין, אתה יכול פשוט לחתוך את החצייה סלרי לפרוסות דקות ולזרוק אותם לתוך קערה.
לקלף, חצי, וליבת התפוחים.
חותכים אותם לקוביות 1/4-עד 1/2 אינץ'.
מפזרים וזורקים את התפוחים עם מיץ לימון קטן כדי למנוע מהם ללכת חום, ולהוסיף אותם הסלרי.
בהתאם עד כמה הפטריות שלך מלוכלכות, מברשת אותם כדי להסיר כל לכלוך רופף או לנגב אותם נקיים עם מגבת נייר לחה. אם הרגליים שלהם הם שמנים וספוגיים, הצמד אותם ולזרוק אותם (או פופ אותם לתוך המקפיא כדי לשמור על מרק ירקות); אם לא, פשוט לקצץ אותם ולהשאיר אותם על. בכל מקרה, לחתוך את הפטריות לפרוסות דקות.
מפזרים וזורקים את הפרוסות עם שפריץ של מיץ לימון ולהוסיף אותם לקערה.
הסר כל עלים חיצוניים קשוחים מהכרוב ורבע את הכרוב בדרך הארוכה.
חותכים את הליבה הקשה בבסיס, ואז לחתוך את לרוחב כרוב לפרוסות דקות (כמו סלט כרוב).
הוסף לקערה ולתת לכל דבר תערובת טובה.
כדי להפוך את הויניגרט: אתה יכול לעשות את זה ההלבשה, בעצם מיונז, במעבד מזון או בלנדר, או שאתה יכול לעשות את זה ביד עם שפם (וזו הדרך שאני עושה את זה, כי זה מהר ואת הניקוי הוא קל).
שים את חלמון הביצה במעבד, בלנדר, או קערה, להוסיף 1 כף של יוגורט, מתבלים עם מלח ופלפל לבן, ואת הדופק או לטאטא כדי להתמזג. עם המעבד או בלנדר פועל, או לטאטא כל הזמן, מוסיפים את שמן הזית טיפה אחר טיפה. כאשר התערובת מתחילה להיראות כמו מיונז, אתה יכול לשפוך את השמן בזרם יציב אך עדין. כאשר הוספת כמחצית השמן, למזג או להקציף ברוב מיץ הלימון, ולאחר מכן לחזור אל השמן. לבסוף, להוסיף את הנותרים 6 כפות יוגורט. תטעם ותוסיף עוד מיץ לימון, מלח ו / או פלפל לבן, אם תרצה. (ויניגרט יכול להיות מורכב עד יום קדימה ומקורר; לטאטא לפני השימוש.)
כדי לשרת, לנקז את סרטי הסלרי, אם אתה עשית אותם, ללטף אותם יבש, ומערבבים אותם עם שאר הירקות בקערה.
יוצקים מעל ויניגרט ולתת הכל זריקה טובה.
מעבירים לקערה או צלחות סלט ומפזרים על זרעי שומשום.