קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

לבשל את הספר: סלט לבן

לבשל את הספר: סלט לבן
לבשל את הספר: סלט לבן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 373 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מיץ לימון, שומשום, תפוחים סמית סבתאוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: סלט אספרגוס לבן, מבשלים את הספר: עוגיות שחור ולבן, ו מבשלים את הספר: כמהין שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הסלט: לקצץ את גבעולי הסלרי לקלף אותם עם מקלף ירקות כדי להסיר את השכבה החיצונית הקשוחה, stringy (או לפחות את המיתרים הקשים, אשר peeler יתפוס). ב "דליקבר", הסלרי נחתך לחתיכות. אם אתה רוצה לעשות את זה, לחתוך כל גבעול חצייה לשניים, ולאחר מכן להשתמש בקולף לגלח רצועות דקות. כדי לסלסל את הסרטים ולשמור אותם עד שירצו, לשים אותם בקערה מלאה בקוביות קרח ומים ולאחסן אותם במקרר. לחלופין, אתה יכול פשוט לחתוך את החצייה סלרי לפרוסות דקות ולזרוק אותם לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לקלף, חצי, וליבת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
חותכים אותם לקוביות 1/4-עד 1/2 אינץ'.
4
מפזרים וזורקים את התפוחים עם מיץ לימון קטן כדי למנוע מהם ללכת חום, ולהוסיף אותם הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
5
בהתאם עד כמה הפטריות שלך מלוכלכות, מברשת אותם כדי להסיר כל לכלוך רופף או לנגב אותם נקיים עם מגבת נייר לחה. אם הרגליים שלהם הם שמנים וספוגיים, הצמד אותם ולזרוק אותם (או פופ אותם לתוך המקפיא כדי לשמור על מרק ירקות); אם לא, פשוט לקצץ אותם ולהשאיר אותם על. בכל מקרה, לחתוך את הפטריות לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מפזרים וזורקים את הפרוסות עם שפריץ של מיץ לימון ולהוסיף אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הסר כל עלים חיצוניים קשוחים מהכרוב ורבע את הכרוב בדרך הארוכה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
חותכים את הליבה הקשה בבסיס, ואז לחתוך את לרוחב כרוב לפרוסות דקות (כמו סלט כרוב).
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
9
הוסף לקערה ולתת לכל דבר תערובת טובה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
כדי להפוך את הויניגרט: אתה יכול לעשות את זה ההלבשה, בעצם מיונז, במעבד מזון או בלנדר, או שאתה יכול לעשות את זה ביד עם שפם (וזו הדרך שאני עושה את זה, כי זה מהר ואת הניקוי הוא קל).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
שים את חלמון הביצה במעבד, בלנדר, או קערה, להוסיף 1 כף של יוגורט, מתבלים עם מלח ופלפל לבן, ואת הדופק או לטאטא כדי להתמזג. עם המעבד או בלנדר פועל, או לטאטא כל הזמן, מוסיפים את שמן הזית טיפה אחר טיפה. כאשר התערובת מתחילה להיראות כמו מיונז, אתה יכול לשפוך את השמן בזרם יציב אך עדין. כאשר הוספת כמחצית השמן, למזג או להקציף ברוב מיץ הלימון, ולאחר מכן לחזור אל השמן. לבסוף, להוסיף את הנותרים 6 כפות יוגורט. תטעם ותוסיף עוד מיץ לימון, מלח ו / או פלפל לבן, אם תרצה. (ויניגרט יכול להיות מורכב עד יום קדימה ומקורר; לטאטא לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
כדי לשרת, לנקז את סרטי הסלרי, אם אתה עשית אותם, ללטף אותם יבש, ומערבבים אותם עם שאר הירקות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
יוצקים מעל ויניגרט ולתת הכל זריקה טובה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
14
מעבירים לקערה או צלחות סלט ומפזרים על זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון