קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות46
מגזין

לבשל את הספר: סלט מריר

לבשל את הספר: סלט מריר
לבשל את הספר: סלט מתוק מריר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 2 . מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. 79 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סירופ מייפל, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר, לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-ספייס קאפקייקס, ו לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
קח כל אחד מתפוזי הדם בתורו ולהשתמש סכין חדה קטנה לחתוך את החלק העליון והבסיס. עכשיו לחתוך את הצד של הכתום, בעקבות עקומה טבעית שלה, כדי להסיר את העור ואת החריר הלבן. מעל קערה קטנה, לחתוך בין הממברנות כדי להסיר את המקטעים בודדים לתוך קערה. לסחוט את כל המיץ מן הממברנה והעור לתוך סיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
כתום דםכתום דם
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הפוך את המיץ במחבת עד 7 כף עם מיץ תפוזים דם נוסף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים בדםמיץ תפוזים בדם
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את מיץ הלימון, סירופ מייפל וקורט של מלח ומביאים לרתיחה קלה. השאירו להפחית במשך 20 עד 25 דקות, או עד שאתה נשאר עם כ 3 כפות של סירופ עבה. מסננים אותו דרך מסננת בסדר ולאפשר להתקרר, ולאחר מכן מערבבים את מי הפרחים הכתומים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
פרקו את עלי הקרדיקיו וקרעו אותם לחתיכות גדולות. לשים לתוך קערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מוסיפים את עלי טרוויזו, שמן וקצת מלח ופלפל, וזורקים בעדינות. מחלקים את עלי הסלט בין שתי צלחות הגשה. נקודה עם המקטעים הכתומים, עלים אדומים קטנים וכפית של ריקוטה, בונה את הסלט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
טפטוף עם סירופ כתום ולסיים עם צנוברים וזרעי רימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ