לבשל את הספר: סלט מריר
לבשל את הספר: סלט מתוק מריר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 2 . מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. 79 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סירופ מייפל, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר, לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-ספייס קאפקייקס, ו לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
קח כל אחד מתפוזי הדם בתורו ולהשתמש סכין חדה קטנה לחתוך את החלק העליון והבסיס. עכשיו לחתוך את הצד של הכתום, בעקבות עקומה טבעית שלה, כדי להסיר את העור ואת החריר הלבן. מעל קערה קטנה, לחתוך בין הממברנות כדי להסיר את המקטעים בודדים לתוך קערה. לסחוט את כל המיץ מן הממברנה והעור לתוך סיר קטן.
הפוך את המיץ במחבת עד 7 כף עם מיץ תפוזים דם נוסף.
מוסיפים את מיץ הלימון, סירופ מייפל וקורט של מלח ומביאים לרתיחה קלה. השאירו להפחית במשך 20 עד 25 דקות, או עד שאתה נשאר עם כ 3 כפות של סירופ עבה. מסננים אותו דרך מסננת בסדר ולאפשר להתקרר, ולאחר מכן מערבבים את מי הפרחים הכתומים.
פרקו את עלי הקרדיקיו וקרעו אותם לחתיכות גדולות. לשים לתוך קערת ערבוב.
מוסיפים את עלי טרוויזו, שמן וקצת מלח ופלפל, וזורקים בעדינות. מחלקים את עלי הסלט בין שתי צלחות הגשה. נקודה עם המקטעים הכתומים, עלים אדומים קטנים וכפית של ריקוטה, בונה את הסלט.
טפטוף עם סירופ כתום ולסיים עם צנוברים וזרעי רימון.