קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: עוף מטוגן טאקו

לבשל את הספר: עוף מטוגן טאקו
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 395 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. אם 66 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: עוף מטוגן טאקו יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. לך לחנות ותביא ביצים, שמן בוטנים, צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עוף מטוגן מהיר, מבשלים את הספר: עוף מטוגן צפון, ו לבשל את הספר: עוף מטוגן עם קונפטי ניו אורלינס.

הוראות

1
מחממים טיגון עמוק או סיר גדול של שמן בוטנים על חום גבוה עד 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
2
שים את הקמח בקערה גדולה מספיק כדי להתאים לאחד מהקציצות. בקערה בגודל דומה אחרת, לטאטא את הביצים והשמנת יחד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שים את שבבי טורטייה הכתושים בקערה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
באמצעות סכין גדולה, עם הצד השטוח של הלהב מקביל ללוח החיתוך שלך, לחתוך את העוף דרך האמצע כדי ליצור קציצות בעובי 5/8 אינץ'. מלח ופלפל בשני הצדדים של כל קציצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
טובלים קציצה לתוך הקמח ולהפוך אותו כך שהוא מצופה אחיד. לנער את כל קמח עודף לטבול את הקציצה בתערובת קרם ביצים ולאחר מכן שבבי טורטייה כתוש. חזור על הטבילה עם cutlets רבים ככל יתאים טיגון עמוק שלך או סיר מבלי לגעת אחד בשני.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
זרוק את cutlets לתוך השמן ומבשלים 4 1/2 עד 5 דקות, עד הקרום הוא חום זהוב נחמד. ודא העוף שקוע בזמן שהוא טיגון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
7
מניחים על מגבות נייר לניקוז. בעוד העוף הוא טיגון, לחזור על תהליך הטבילה עם cutlets הנותרים ומטגנים אותם לאחר אצווה הראשון הוא מתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
יוצקים את הרוטב חריף באפלו כנף לתוך קערה. זרוק את הרוטב על העוף ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב באפלורוטב באפלו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה