לבשל את הספר: פיג'מה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פיג'מה. מתאים ל-22 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו ריבה, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לבשל את הספר: PBJ, מבשלים את הספר: Beignets, ו מבשלים את הספר: עוגת אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 149°. גריז קל שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
בקערה בגודל בינוני, שמנת יחד את החמאה, מלח, סוכר, ווניל, ואז להכות בקמח. מחלקים את הבצק לשניים, ולחץ אותו למחבתות מוכנות, מחליק את פני השטח עם האצבעות. לדקור את הבצק עם מזלג בדפוס אטרקטיבי.
אופים את הלחם הקצר במשך 35 עד 40 דקות, עד שהוא חום זהוב בקצוות.
הסר אותו מהתנור ולשחרר את הקצוות עם סכין פלסטיק עמיד בחום או סכין שולחן. המתן 5 דקות, ולאחר מכן בזהירות להפוך את הלחם החוצה על משטח עבודה נקי, הכל בחתיכה אחת.
באמצעות גלגל פיצה, סכין ספסל של בייקר, או סכין חדה, לחתוך כל סיבוב לתוך 12 טריזים. (לעשות את זה בעוד הלחם עדיין חם; אם אתה מחכה עד שהוא מבשל, זה לא לחתוך בקלות.)
להעביר את הפרוסות למתלה כדי להתקרר.
פירורים של שתי פלחי לחם-קצר לתוך קערה קטנה ומניחים בצד.
מורחים את הפרוסות הנותרות בשכבה עבה של ריבה.
מפזרים את הפירורים השמורים קלות על הריבה.