לבשל את הספר: פריטטה עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עגבניות פריטטן. מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך עגבניות, בצל בקוביות קטנות, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו לבשל את הספר: עגבניות מתובל ריבה, לבשל את הספר: Mostaccioli עם עגבניות ' פסטו, ו לבשל את הספר: מרק עגבניות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת שאינה עמידה ב-10 אינץ ' מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שקופים.
מוסיפים את השום, המלח והפלפל. כאשר השום מתחיל לוותר על הארומה שלו, מוסיפים את העגבניה. מבשלים עד מחומם דרך.
לטאטא את הביצים יחד בקערה בינונית.
מוסיפים את הביצים לתערובת העגבניות במחבת. מערבבים בקצרה יחד כך שכל המרכיבים משולבים. אז לא להפריע.
מבשלים עד הביצים כמעט להגדיר, 8 עד 10 דקות.
מניחים את המחבת בקצרה תחת broiler כדי להגדיר את הדף, על 2 דקות.
שים צלחת הגשה על גבי המחבת ו, מחזיק את שני בתקיפות יחד, להפוך אותם כך פריטטה נוחת למטה בצד למעלה על הצלחת.
חותכים ל8 טריזים, בסגנון פאי, ומגישים.