קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

לבשל את הספר: פריטטה עגבניות

לבשל את הספר: פריטטה עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עגבניות פריטטן. מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך עגבניות, בצל בקוביות קטנות, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו לבשל את הספר: עגבניות מתובל ריבה, לבשל את הספר: Mostaccioli עם עגבניות ' פסטו, ו לבשל את הספר: מרק עגבניות שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מחממים את שמן הזית במחבת שאינה עמידה ב-10 אינץ ' מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שקופים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את השום, המלח והפלפל. כאשר השום מתחיל לוותר על הארומה שלו, מוסיפים את העגבניה. מבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
לטאטא את הביצים יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים את הביצים לתערובת העגבניות במחבת. מערבבים בקצרה יחד כך שכל המרכיבים משולבים. אז לא להפריע.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מבשלים עד הביצים כמעט להגדיר, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מניחים את המחבת בקצרה תחת broiler כדי להגדיר את הדף, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
שים צלחת הגשה על גבי המחבת ו, מחזיק את שני בתקיפות יחד, להפוך אותם כך פריטטה נוחת למטה בצד למעלה על הצלחת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מקשטים עם בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
חותכים ל8 טריזים, בסגנון פאי, ומגישים.