קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות86
מגזין

לבשל את הספר: פריך אדום שוויצרי Chard פלאפל

לבשל את הספר: פריך אדום שוויצרי Chard פלאפל
לבשל את הספר: פריך אדום שוויצרי Chard פלאפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך chard שוויצרי, שמן זית, חומוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומוס קמח עוגיות שוקולד צ'יפס כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 102 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מבשלים את הספר: שיבולת שועל שמנת ו Chard, איך לבשל Chard שוויצרי, ו לבשל את הספר: Chard מגניב עם פלפל ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית במחבת ו לטגן את הבצל, כמון ו allspice על חום בינוני במשך 3-4 דקות. מניחים בצד בקערה. 
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה. זרוק ב chard ו blanch במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
לנקז מיד, ברגע שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לסחוט יבש. 
4
בסיר nonstick בינוני, להביא את החלב לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. לאט לאט, לטאטא בקמח החומוס עד שיש לך משחה חלקה. שמור על התערובת נעה כדי למנוע גושים. ואז העונה, להוסיף את הנותרים 3 כפות שמן זית לבשל על אש נמוכה במשך 8 דקות, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. כמו בצק עלים שמנת, התערובת תבוא מן הצדדים של המחבת ולהיות כדור כפי שהוא מחומם. 
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוסקמח חומוס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגניב את הכדור של הדבק, ולאחר מכן לערבב את הבצל המוקפץ, חומוס, מיץ לימון chard blanched. באמצעות הידיים שלך, לעצב את התערובת לתוך כדורי גולף בגודל כדור ולסדר על תבנית אפייה. מקררים לכמה שעות. 
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
בסיר גדול, לחמם 2 סנטימטרים של שמן כדי 177°. בזהירות למקם את פלאפל לתוך השמן ומבשלים 3-4 דקות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
הסר עם כפית מחוררת ומניח על מגבות נייר כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
מפזרים עם כורכום.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
9
מגישים עם רוטב טחינה. 
מרכיבים שתצטרך
טחינהטחינה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
מערבבים את הטחינה, כמון ומיץ לימון בקערה. מערבבים לאט 1 עד 2 כפות מים, קצת בכל פעם, עד שיש לך עקביות הדומה קרם עבה. לאחר מכן להוסיף את השום ואת העונה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
טחינהטחינה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים את סומאק עם שמן זית וטפטוף על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
סומאקסומאק
3
מפזרים זרעי שומשום ומגישים, עם בשר, עוף, ירקות או פלאפל.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'