לבשל את הספר: פריך אדום שוויצרי Chard פלאפל
לבשל את הספר: פריך אדום שוויצרי Chard פלאפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך chard שוויצרי, שמן זית, חומוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומוס קמח עוגיות שוקולד צ'יפס כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 102 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מבשלים את הספר: שיבולת שועל שמנת ו Chard, איך לבשל Chard שוויצרי, ו לבשל את הספר: Chard מגניב עם פלפל ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית במחבת ו לטגן את הבצל, כמון ו allspice על חום בינוני במשך 3-4 דקות. מניחים בצד בקערה.
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה. זרוק ב chard ו blanch במשך 2 דקות.
לנקז מיד, ברגע שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לסחוט יבש.
בסיר nonstick בינוני, להביא את החלב לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. לאט לאט, לטאטא בקמח החומוס עד שיש לך משחה חלקה. שמור על התערובת נעה כדי למנוע גושים. ואז העונה, להוסיף את הנותרים 3 כפות שמן זית לבשל על אש נמוכה במשך 8 דקות, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. כמו בצק עלים שמנת, התערובת תבוא מן הצדדים של המחבת ולהיות כדור כפי שהוא מחומם.
מגניב את הכדור של הדבק, ולאחר מכן לערבב את הבצל המוקפץ, חומוס, מיץ לימון chard blanched. באמצעות הידיים שלך, לעצב את התערובת לתוך כדורי גולף בגודל כדור ולסדר על תבנית אפייה. מקררים לכמה שעות.
בסיר גדול, לחמם 2 סנטימטרים של שמן כדי 177°. בזהירות למקם את פלאפל לתוך השמן ומבשלים 3-4 דקות, עד חום זהוב.
הסר עם כפית מחוררת ומניח על מגבות נייר כדי לנקז.
מערבבים את הטחינה, כמון ומיץ לימון בקערה. מערבבים לאט 1 עד 2 כפות מים, קצת בכל פעם, עד שיש לך עקביות הדומה קרם עבה. לאחר מכן להוסיף את השום ואת העונה.
מערבבים את סומאק עם שמן זית וטפטוף על הרוטב.
מפזרים זרעי שומשום ומגישים, עם בשר, עוף, ירקות או פלאפל.