המתכון לבשל את הספר: צ'ילי מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 561 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך עלה דפנה, עגבניות משומר, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. נסו לבשל את הספר: צ'ילי של ג' רי, מבשלים את הספר: עדשים ושומה צ'ילי חצילים, ו לבשל את הספר: אנצ'ילדות גבינה עם צ' ילי קון קרנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה ויבשה מעל חום גבוה, קלוי קל שני הצדדים של צ ' ילי במשך כמה דקות. לאחר צלייה, להסיר מחבת לחתוך פתוח, ולאחר מכן להסיר ולהשליך את גזע וזרעים. מכסים את הצ ' ילי במים רותחים ולתת לרכך במשך 5 דקות. במעבד מזון או בלנדר, מחית צ ' ילי עם מספיק נוזל כדי ליצור משחה עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
למריחה על טוסט אם רוצים
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מחממים את המחבת שוב על חום בינוני גבוה, ולאחר מכן מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מטגנים את הבצל והשום עד שקופים, כ 3 דקות. להגביר את החום ולהוסיף את הבשר, ערבוב מדי פעם להרים חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת כמו הלחות מתאדה, כ 15 דקות. אם הבשר הוא שומן יתר על המידה (שיחת השיפוט שלך), כף את חלק מהשומן, אבל להשאיר קצת טעם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. מחנות יובה Y Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.