קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

לבשל את הספר: צ'ילי

לבשל את הספר: צ'ילי
המתכון לבשל את הספר: צ'ילי מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 561 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך עלה דפנה, עגבניות משומר, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. נסו לבשל את הספר: צ'ילי של ג' רי, מבשלים את הספר: עדשים ושומה צ'ילי חצילים, ו לבשל את הספר: אנצ'ילדות גבינה עם צ' ילי קון קרנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה ויבשה מעל חום גבוה, קלוי קל שני הצדדים של צ ' ילי במשך כמה דקות. לאחר צלייה, להסיר מחבת לחתוך פתוח, ולאחר מכן להסיר ולהשליך את גזע וזרעים. מכסים את הצ ' ילי במים רותחים ולתת לרכך במשך 5 דקות. במעבד מזון או בלנדר, מחית צ ' ילי עם מספיק נוזל כדי ליצור משחה עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מחממים את המחבת שוב על חום בינוני גבוה, ולאחר מכן מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מטגנים את הבצל והשום עד שקופים, כ 3 דקות. להגביר את החום ולהוסיף את הבשר, ערבוב מדי פעם להרים חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת כמו הלחות מתאדה, כ 15 דקות. אם הבשר הוא שומן יתר על המידה (שיחת השיפוט שלך), כף את חלק מהשומן, אבל להשאיר קצת טעם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים בכמון ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5
מוסיף את הדבק צ ' ילה, פתיתי פלפל אדומים, אורגנו, עלה דפנה, jalapeños, ואת כפית הנותרים של מלח. מערבבים לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים את העגבניות והבירה ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
7
מוסיפים את השעועית ומבשלים עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
8
הוסף מים במידת הצורך לעקביות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
מגישים עם תבלינים מועדפים.

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. מחנות יובה Y Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
זהב חיוור בצבע, זה קאווה יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של לימון הדר ומשמשים. החיך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. זה קאווה טבע ברוט הוא מאוד תכליתי כי לא מינון הוסיף, ולכן החומציות והבועות לנקות את החיך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים מיסו-במרינדה, טונה מצופה שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' אמון איבריקו.