לבשל את הספר: צלעות מדינה עם רוטב הויסין
לבשל את הספר: צלעות מדינה עם רוטב הויסין הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, רוטב דגים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו מבשלים את הספר: חרדל קאראשי צלעות קצרות, לבשל את הספר: ברביקיו בשר צלעות קצרות, ו לבשל את הספר: אדום יין צלוי צלעות קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את רוטב הויסין, רוטב דגים, וסוכר עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. מערבבים את השום וג ' ינג ' ר ומניחים בצד.
שים את הצלעות ואת המרינדה בשקית פלסטיק גלון resealable. לסחוט את האוויר, לאטום את התיק. מחזיק בקצוות, לנער את התיק כדי לצפות את החתיכות באופן שווה עם המרינדה. מקררים למשך 4 עד 6 שעות, הופכים את התיק כל 30 דקות בערך כדי להפיץ את המרינדה.
הכן אש חמה בגריל פחם, או מחממים מראש גריל גז ל 260°. גריל הצלעות, הפיכת החלקים לעתים קרובות כדי למנוע שריפה, עד פריך ומבושל דרך, כ 6 דקות.