לבשל את הספר: קוקוס Bebinca
לבשל את הספר: קוקוס Bebinca עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 562 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 110 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, שמנת כבדה, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: אורז קוקוס עם וריאציות, מבשלים את הספר: עוגת הקוקוס של סבתא סטיבנס, ו לבשל את הספר: סלט כרוב עם קוקוס קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
קודם כל, תכין את חביצת הקוקוס.
מחממים את החלב, הקרם וחלב הקוקוס בסיר עד שהוא מתבשל. בינתיים, לטאטא יחד את החלמונים, סוכר, גרידת קמח תירס בקערה עד חלקה. לאט לאט לשפוך את החלב החם לתוך תערובת חלמון תוך whisking.
יוצקים את התערובת שטופה בחזרה לתוך הסיר ומבשלים על אש נמוכה עד רותח, ואז לבשל עוד 2-3 דקות או עד שהוא התעבה. מערבבים בקוקוס. השאר לקרר.
עבור פנקייק, לטאטא יחד את הקמח, ביצים, סוכר, מלח וגהי עד חלקה. מערבבים בשני milks ולהשאיר לעמוד במשך 20 דקות.
מחממים מחבת פנקייק 7 אינץ', ואז לשפשף 1/4 כפית שמן על פני השטח עם מגבות נייר.
יוצקים על 3 כפות של הבלילה לתוך המחבת מערבולת כך הבלילה מכסה את החלק התחתון. מבשלים כ -20 שניות מעל חום בינוני, להפעיל מרית סביב הקצה ומתחת ומתהפך בזהירות; לבשל את הצד הזה במשך 5-10 שניות או עד החלק התחתון יש כמה כתמים חומים.
לקבלת גימור neatest, השתמש בדיל springform 7 אינץ ' או טבעת עוגה.
מניחים פנקייק אחד בתחתית, להפיץ עם 1 1/2 כפות של פודינג.
מניחים פנקייק נוסף על גבי וחזור עד כל כבר בשימוש. Unmold כאשר מוכן לשרת ואבק עם הסוכר ' ממתקים.
אם ברצונך להגיש את הפודינג חם, מחממים את התנור ל 350 ° F.
מניחים את המחבת בתנור ואופים במשך 25 דקות. החלק העליון והבסיס יהיו פריכים, וזה יפה אבל קשה יותר לחתוך. אבק עם סוכר של ממתקים לשרת.