קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: קוקוס Bebinca

לבשל את הספר: קוקוס Bebinca
לבשל את הספר: קוקוס Bebinca עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 562 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 110 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, שמנת כבדה, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: אורז קוקוס עם וריאציות, מבשלים את הספר: עוגת הקוקוס של סבתא סטיבנס, ו לבשל את הספר: סלט כרוב עם קוקוס קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם כל, תכין את חביצת הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2
מחממים את החלב, הקרם וחלב הקוקוס בסיר עד שהוא מתבשל. בינתיים, לטאטא יחד את החלמונים, סוכר, גרידת קמח תירס בקערה עד חלקה. לאט לאט לשפוך את החלב החם לתוך תערובת חלמון תוך whisking.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים את התערובת שטופה בחזרה לתוך הסיר ומבשלים על אש נמוכה עד רותח, ואז לבשל עוד 2-3 דקות או עד שהוא התעבה. מערבבים בקוקוס. השאר לקרר. 
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
עבור פנקייק, לטאטא יחד את הקמח, ביצים, סוכר, מלח וגהי עד חלקה. מערבבים בשני milks ולהשאיר לעמוד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
גיגי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מחממים מחבת פנקייק 7 אינץ', ואז לשפשף 1/4 כפית שמן על פני השטח עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים על 3 כפות של הבלילה לתוך המחבת מערבולת כך הבלילה מכסה את החלק התחתון. מבשלים כ -20 שניות מעל חום בינוני, להפעיל מרית סביב הקצה ומתחת ומתהפך בזהירות; לבשל את הצד הזה במשך 5-10 שניות או עד החלק התחתון יש כמה כתמים חומים. 
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לקבלת גימור neatest, השתמש בדיל springform 7 אינץ ' או טבעת עוגה.
8
מניחים פנקייק אחד בתחתית, להפיץ עם 1 1/2 כפות של פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מניחים פנקייק נוסף על גבי וחזור עד כל כבר בשימוש. Unmold כאשר מוכן לשרת ואבק עם הסוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
10
אם ברצונך להגיש את הפודינג חם, מחממים את התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
מניחים את המחבת בתנור ואופים במשך 25 דקות. החלק העליון והבסיס יהיו פריכים, וזה יפה אבל קשה יותר לחתוך. אבק עם סוכר של ממתקים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'