לבשל את הספר: קשמירי פילאף
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? לבשל את הספר: Kashmiri Pilaf יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 530 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אורז בסמטי, עלה דפנה, של גדילי זעפרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: עוף קאשמירי, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר nonstick גדול.
מוסיפים את כל התבלינים ואת עלה המפרץ ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 שניות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך וזהב, ואז מוסיפים את השקדים והצימוקים ומבשלים במשך כמה דקות.
מוסיף את האורז סחוט למחבת. מערבבים אותו בשמן מתובל לרגע ומוסיפים 1 3/4 כוסות מים, חלב זעפרן, תאנים ומלח לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומרתיחים במשך כמה דקות, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 7-8 דקות. טעם, הדגנים צריכים להיות מבושלים; אם לא, לכסות עוד דקה. מתבלים ומוסיפים אגוזי מלך או פיסטוקים. להתפיח עם מזלג כפי שאתה מערבב אותם. השאירו במשך 4 דקות כדי לאפשר כל עודף מים להיות ספוג על ידי האורז.