לבשל את הספר: ריזוטו Gazpacho עם שרימפס שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ריזוטו Gazpacho עם שרימפס שום. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 724 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו אורז, שמן זית, עגבניות שזיף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לבשל את הספר: Kimchi Gazpacho עם שרימפס, לבשל את הספר: Gazpacho, ו לבשל את הספר: ריזוטו תות (מתכונים דומים).
הוראות
בלילה או בבוקר לפני ההגשה ריזוטו זה, מחממים התנור ל 93°.
מניחים את העגבניות חצויות, כיסי זרע למעלה, על תבנית אפייה.
לטפטף את העגבניות בשמן זית ומפזרים מלח. צלי בתנור במשך 8 שעות, עד העגבניות מרוכזים ובשרניים אבל לא יבש. אם לא משתמשים מיד, מניחים במיכל פלסטיק אטום ומקררים עד הצורך.
שעה לפני ההגשה, לזרוק את השרימפס, שום, זליגת אור של מלח, ורסס שמן זית בקערה בינונית. מכסים ומקררים.
מניחים את הפלפלים הצהובים ישירות על מבער ומכסים מעל להבת גז, הופכים לפי הצורך להשחיר באופן שווה על כל הצדדים. לחלופין, מניחים את הפלפלים על תבנית אפייה צלייה, פונה לפי הצורך, עד העורות להשחיר מכל הצדדים.
מניחים את הפלפלים בקערה ומכסים במגבת כדי לאפשר להם קיטור לפחות 15 דקות. באמצעות האצבעות או סכין קיצוץ, לקלף ולזרוע את הפלפלים, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ', ושמורה.
חותכים כל עגבניה קלויה חצי ל 6 חתיכות.
לשלב אותם עם פלפלים צהובים בקערה בינונית ולזרוק עם חומץ יין שרי.
חום 1 כף שמן זית כתית נוספת במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה. כאשר המחבת הוא די חם אבל לא מעשן, לטגן את jalapeños, תוך ערבוב כל הזמן, עד מתרכך, על 3 דקות. בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לחמם את כף הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את שאלוט, 1 כפית מלח, ואת הפלפל השחור ו sauté 2 דקות, עד שאלוט הם רכים.
מוסיפים את האורז ומערבבים כ 2 דקות, עד שכל הגרעינים מצופים בשמן.
מנמיכים את החום בינוני ומוסיפים שרי. מערבבים עד השרי נספג. להתחיל להוסיף את מלפפון-מיץ עגבניות, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן. אפשר לכל תוספת של מיץ להיספג לפני הוספת יותר. המשך עד הריזוטו הוא שמנת ואת גרגרי האורז הם אל דנטה, 25 עד 30 דקות.
מערבבים את jalapeño, תערובת פלפל צהוב עגבניות, חמאה, וחצי של פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור ומכסים את הסיר.
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. כאשר חם מאוד אבל לא עישון, להוסיף את השרימפס לטגן, ערבוב, רק עד ורוד מבושל דרך, על 3 דקות.
מגישים את הריזוטו בקערות חמות ורדודות, עם חלקים שווים של השרימפס הצרוב והפטרוזיליה הנותרת.