לבשל את הספר: ריזוטו פטריות סיר אורז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ריזוטו פטריות סיר אורז. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 765 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 61 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות סיר אורז , לבשל את הספר: ריזוטו תות, ו לבשל את הספר: ריזוטו זעפרן עם פטריות.
הוראות
במחבת גדולה, מחממים מחצית השמן והחמאה; מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד הבצל רך.
מוסיפים את האורז ומערבבים כדי לצפות את האורז עם תערובת הבצל.
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב, עד רוב הנוזל נספג.
להעביר את התערובת לסיר בישול אורז.
מוסיפים את ציר העוף החם ומערבבים. וודא כי החיצוני של המחבת יבש, במקום בכלי החימום.
לחץ על ידית הבקרה האוטומטית כדי לבשל.
כאשר הבישול הושלם, המנוף יעבור אוטומטית למצב 'שמור על חום'. השאר את האורז בבישול במשך 10 דקות בשלב זה. אל תסיר את המכסה.
בינתיים, לחמם את השמן הנותר וחמאה במחבת, להוסיף את הפטריות, ולבשל, ערבוב, עד הפטריות רכות; לנקז כל נוזל עודף.
לאחר האורז כבר במצב חם לשמור על 10 דקות, לפתוח את המכסה. מערבבים את הפטריות, פרמזן ופטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם עם פלפל שחור.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)]()
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין