תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-Spice Cupcakes. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמש-אבקת תבלינים, אבקת אפייה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר, לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד, ו לבשל את הספר: סלט מריר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 163°. קו חללים של מחבתות מאפין מיני עם כוסות אפייה נייר קאפקייק מיני ומניחים את המחבתות על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את אבקת הקקאו בקערת ערבוב קטנה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים את המים הרותחים ומשתמשים במרית עמידה לחום כדי לערבב יחד עד שהיא יוצרת משחה חלקה.
הוסף 1 כפית וניל ומערבבים יחד כדי להתמזג ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
5
מקציפים את החמאה בקערה של מיקסר חשמלי עם חיבור מקצף שטוח או בקערת ערבוב גדולה באמצעות מערבל ידני על מהירות בינונית עד שהוא קל ורך, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את הסוכר ופעימה עד שמנת, על 1 דקה. אחד בכל פעם, מוסיפים את הביצים, מכים היטב לאחר כל תוספת ועוצרים לעתים קרובות כדי לגרד את הצדדים ואת תחתית הקערה עם מרית גומי. התערובת עשויה להיראות מקושקשת כמו הביצים מתווספות, אבל כפי שאתה לעצור לגרד את הקערה, התערובת תהיה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעית
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את הדבק קקאו ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
7
להמיס 4 אונקיות של שוקולד בחלק העליון של דוד כפול על חום נמוך או בקערה בטוחה במיקרוגל על כוח נמוך עבור התפרצויות 30 שניות. מערבבים עם מרית עמידה לחום לאחר כל פרץ כדי להבטיח אפילו נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מקציפים את הגנאש בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם חיבור מקצף שטוח או בקערת ערבוב גדולה באמצעות מערבל שנערך ביד על מהירות בינונית עד שהוא מחזיק פסגות רכות, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דק
7
השתמש מרית קיזוז קטן, מרית גומי, או כף כדי להפיץ את החלק העליון של כל עוגה עם ציפוי גנאש. או להתאים שקית מאפה 12 עד 14 אינץ ' עם קצה כוכב פתוח גדול ולמלא אותו חלקית עם גנאש. צינור שושנה גדולה על גבי כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
לחתוך לקוביות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מגישים את העוגות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
9
שימו לב על אחסון הקאפקייקס: אחסנו את הקאפקייקס הבלתי נגמרים בין שכבות של נייר שעווה במיכל פלסטיק אטום בטמפרטורת החדר עד 4 ימים. כדי להקפיא עד 4 חודשים, לעטוף את המיכל בחוזקה בכמה שכבות של ניילון לעטוף רדיד אלומיניום. השתמש בחתיכה גדולה של סרט מיסוך וסמן בל יימחה כדי לתייג את התוכן. אם קפוא, להפשיר את הקאפקייקס לילה במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
את הקפקייקס חלבית ניתן לשמור בחוזקה מכוסה במקרר עד 3 ימים.