לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-ספייס קאפקייקס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-Spice Cupcakes. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמש-אבקת תבלינים, אבקת אפייה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר, לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד, ו לבשל את הספר: סלט מריר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 163°. קו חללים של מחבתות מאפין מיני עם כוסות אפייה נייר קאפקייק מיני ומניחים את המחבתות על תבנית אפייה.
מניחים את אבקת הקקאו בקערת ערבוב קטנה.
מוסיפים את המים הרותחים ומשתמשים במרית עמידה לחום כדי לערבב יחד עד שהיא יוצרת משחה חלקה.
הוסף 1 כפית וניל ומערבבים יחד כדי להתמזג ביסודיות.
מקציפים את החמאה בקערה של מיקסר חשמלי עם חיבור מקצף שטוח או בקערת ערבוב גדולה באמצעות מערבל ידני על מהירות בינונית עד שהוא קל ורך, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את הסוכר ופעימה עד שמנת, על 1 דקה. אחד בכל פעם, מוסיפים את הביצים, מכים היטב לאחר כל תוספת ועוצרים לעתים קרובות כדי לגרד את הצדדים ואת תחתית הקערה עם מרית גומי. התערובת עשויה להיראות מקושקשת כמו הביצים מתווספות, אבל כפי שאתה לעצור לגרד את הקערה, התערובת תהיה חלקה.
מוסיפים את הדבק קקאו ומערבבים עד חלקה.
להמיס 4 אונקיות של שוקולד בחלק העליון של דוד כפול על חום נמוך או בקערה בטוחה במיקרוגל על כוח נמוך עבור התפרצויות 30 שניות. מערבבים עם מרית עמידה לחום לאחר כל פרץ כדי להבטיח אפילו נמס.
הסר את החלק העליון של הדוד הכפול, אם באמצעות, ולנגב את הצדדים ואת התחתון יבש מאוד.
מוסיפים את השוקולד המומס לבלילה ומתמזגים לגמרי במהירות נמוכה.
מעל קערה בגודל בינוני, לנפות יחד את קמח העוגה, 3/4 כפית אבקת חמישה תבלינים, ואת אבקת האפייה.
מוסיפים את המלח וזורקים יחד כדי להתמזג.
הוסף לבלילה ב 2 שלבים, מיזוג גם לאחר כל תוספת. עצור לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם המרית.
יוצקים את הבלילה לתוך כוס מדידה נוזלית 2 כוס. מלא כל נייר קאפקייק שלושה רבעים מלא.
אופים את העוגות במשך 16 דקות, עד בודק עוגה מוכנס לתוך המרכז יוצא מעט לח.
הסר את תבנית האפייה מהתנור והעביר את מחבתות מאפין מיני מתלים להתקרר. תרימי בעדינות את הקאפקייקס מהמחבת.
מניחים את 6 אונקיות הנותרים של שוקולד קצוץ בקערה בגודל בינוני.
בסיר קטן, לחמם את הקרם על חום בינוני עד שהוא רותח.
יוצקים את השמנת על השוקולד הקצוץ.
תן לו לעמוד במשך 30 שניות עד 1 דקה, ואז מערבבים יחד באמצעות מרית גומי, לטאטא, או בלנדר טבילה עד חלקה מאוד.
להוסיף את 1/2 הנותרים כפית וניל ומערבבים לחלוטין. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים עד עבה אבל לא נוקשה, 30 דקות עד 1 שעה.
מקציפים את הגנאש בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם חיבור מקצף שטוח או בקערת ערבוב גדולה באמצעות מערבל שנערך ביד על מהירות בינונית עד שהוא מחזיק פסגות רכות, על 1 דקה.
השתמש מרית קיזוז קטן, מרית גומי, או כף כדי להפיץ את החלק העליון של כל עוגה עם ציפוי גנאש. או להתאים שקית מאפה 12 עד 14 אינץ ' עם קצה כוכב פתוח גדול ולמלא אותו חלקית עם גנאש. צינור שושנה גדולה על גבי כל עוגה.
מגישים את העוגות בטמפרטורת החדר.
שימו לב על אחסון הקאפקייקס: אחסנו את הקאפקייקס הבלתי נגמרים בין שכבות של נייר שעווה במיכל פלסטיק אטום בטמפרטורת החדר עד 4 ימים. כדי להקפיא עד 4 חודשים, לעטוף את המיכל בחוזקה בכמה שכבות של ניילון לעטוף רדיד אלומיניום. השתמש בחתיכה גדולה של סרט מיסוך וסמן בל יימחה כדי לתייג את התוכן. אם קפוא, להפשיר את הקאפקייקס לילה במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני הציפוי.
את הקפקייקס חלבית ניתן לשמור בחוזקה מכוסה במקרר עד 3 ימים.