קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-ספייס קאפקייקס

לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-ספייס קאפקייקס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-Spice Cupcakes. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמש-אבקת תבלינים, אבקת אפייה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר, לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד, ו לבשל את הספר: סלט מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 163°. קו חללים של מחבתות מאפין מיני עם כוסות אפייה נייר קאפקייק מיני ומניחים את המחבתות על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את אבקת הקקאו בקערת ערבוב קטנה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים את המים הרותחים ומשתמשים במרית עמידה לחום כדי לערבב יחד עד שהיא יוצרת משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הוסף 1 כפית וניל ומערבבים יחד כדי להתמזג ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
5
מקציפים את החמאה בקערה של מיקסר חשמלי עם חיבור מקצף שטוח או בקערת ערבוב גדולה באמצעות מערבל ידני על מהירות בינונית עד שהוא קל ורך, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את הסוכר ופעימה עד שמנת, על 1 דקה. אחד בכל פעם, מוסיפים את הביצים, מכים היטב לאחר כל תוספת ועוצרים לעתים קרובות כדי לגרד את הצדדים ואת תחתית הקערה עם מרית גומי. התערובת עשויה להיראות מקושקשת כמו הביצים מתווספות, אבל כפי שאתה לעצור לגרד את הקערה, התערובת תהיה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את הדבק קקאו ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
7
להמיס 4 אונקיות של שוקולד בחלק העליון של דוד כפול על חום נמוך או בקערה בטוחה במיקרוגל על כוח נמוך עבור התפרצויות 30 שניות. מערבבים עם מרית עמידה לחום לאחר כל פרץ כדי להבטיח אפילו נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הסר את החלק העליון של הדוד הכפול, אם באמצעות, ולנגב את הצדדים ואת התחתון יבש מאוד.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
9
מוסיפים את השוקולד המומס לבלילה ומתמזגים לגמרי במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
10
מעל קערה בגודל בינוני, לנפות יחד את קמח העוגה, 3/4 כפית אבקת חמישה תבלינים, ואת אבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קמח עוגהקמח עוגה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיפים את המלח וזורקים יחד כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
הוסף לבלילה ב 2 שלבים, מיזוג גם לאחר כל תוספת. עצור לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם המרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
יוצקים את הבלילה לתוך כוס מדידה נוזלית 2 כוס. מלא כל נייר קאפקייק שלושה רבעים מלא.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
14
אופים את העוגות במשך 16 דקות, עד בודק עוגה מוכנס לתוך המרכז יוצא מעט לח.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
הסר את תבנית האפייה מהתנור והעביר את מחבתות מאפין מיני מתלים להתקרר. תרימי בעדינות את הקאפקייקס מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים את 6 אונקיות הנותרים של שוקולד קצוץ בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בסיר קטן, לחמם את הקרם על חום בינוני עד שהוא רותח.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
יוצקים את השמנת על השוקולד הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
4
תן לו לעמוד במשך 30 שניות עד 1 דקה, ואז מערבבים יחד באמצעות מרית גומי, לטאטא, או בלנדר טבילה עד חלקה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להוסיף את 1/2 הנותרים כפית וניל ומערבבים לחלוטין. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים עד עבה אבל לא נוקשה, 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מקציפים את הגנאש בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם חיבור מקצף שטוח או בקערת ערבוב גדולה באמצעות מערבל שנערך ביד על מהירות בינונית עד שהוא מחזיק פסגות רכות, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
7
השתמש מרית קיזוז קטן, מרית גומי, או כף כדי להפיץ את החלק העליון של כל עוגה עם ציפוי גנאש. או להתאים שקית מאפה 12 עד 14 אינץ ' עם קצה כוכב פתוח גדול ולמלא אותו חלקית עם גנאש. צינור שושנה גדולה על גבי כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מגישים את העוגות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
9
שימו לב על אחסון הקאפקייקס: אחסנו את הקאפקייקס הבלתי נגמרים בין שכבות של נייר שעווה במיכל פלסטיק אטום בטמפרטורת החדר עד 4 ימים. כדי להקפיא עד 4 חודשים, לעטוף את המיכל בחוזקה בכמה שכבות של ניילון לעטוף רדיד אלומיניום. השתמש בחתיכה גדולה של סרט מיסוך וסמן בל יימחה כדי לתייג את התוכן. אם קפוא, להפשיר את הקאפקייקס לילה במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
את הקפקייקס חלבית ניתן לשמור בחוזקה מכוסה במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
11
מגישים בטמפרטורת החדר.