קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-ספייס קאפקייקס

לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-ספייס קאפקייקס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-Spice Cupcakes. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמש-אבקת תבלינים, אבקת אפייה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר, לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד, ו לבשל את הספר: סלט מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 163°. קו חללים של מחבתות מאפין מיני עם כוסות אפייה נייר קאפקייק מיני ומניחים את המחבתות על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את אבקת הקקאו בקערת ערבוב קטנה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את המים הרותחים ומשתמשים במרית עמידה לחום כדי לערבב יחד עד שהיא יוצרת משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הוסף 1 כפית וניל ומערבבים יחד כדי להתמזג ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5
מקציפים את החמאה בקערה של מיקסר חשמלי עם חיבור מקצף שטוח או בקערת ערבוב גדולה באמצעות מערבל ידני על מהירות בינונית עד שהוא קל ורך, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את הסוכר ופעימה עד שמנת, על 1 דקה. אחד בכל פעם, מוסיפים את הביצים, מכים היטב לאחר כל תוספת ועוצרים לעתים קרובות כדי לגרד את הצדדים ואת תחתית הקערה עם מרית גומי. התערובת עשויה להיראות מקושקשת כמו הביצים מתווספות, אבל כפי שאתה לעצור לגרד את הקערה, התערובת תהיה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את הדבק קקאו ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
7
להמיס 4 אונקיות של שוקולד בחלק העליון של דוד כפול על חום נמוך או בקערה בטוחה במיקרוגל על כוח נמוך עבור התפרצויות 30 שניות. מערבבים עם מרית עמידה לחום לאחר כל פרץ כדי להבטיח אפילו נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
הסר את החלק העליון של הדוד הכפול, אם באמצעות, ולנגב את הצדדים ואת התחתון יבש מאוד.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
9
מוסיפים את השוקולד המומס לבלילה ומתמזגים לגמרי במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
10
מעל קערה בגודל בינוני, לנפות יחד את קמח העוגה, 3/4 כפית אבקת חמישה תבלינים, ואת אבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קמח עוגהקמח עוגה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מוסיפים את המלח וזורקים יחד כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
הוסף לבלילה ב 2 שלבים, מיזוג גם לאחר כל תוספת. עצור לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם המרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
יוצקים את הבלילה לתוך כוס מדידה נוזלית 2 כוס. מלא כל נייר קאפקייק שלושה רבעים מלא.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
14
אופים את העוגות במשך 16 דקות, עד בודק עוגה מוכנס לתוך המרכז יוצא מעט לח.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
הסר את תבנית האפייה מהתנור והעביר את מחבתות מאפין מיני מתלים להתקרר. תרימי בעדינות את הקאפקייקס מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים את 6 אונקיות הנותרים של שוקולד קצוץ בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בסיר קטן, לחמם את הקרם על חום בינוני עד שהוא רותח.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
יוצקים את השמנת על השוקולד הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
4
תן לו לעמוד במשך 30 שניות עד 1 דקה, ואז מערבבים יחד באמצעות מרית גומי, לטאטא, או בלנדר טבילה עד חלקה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
להוסיף את 1/2 הנותרים כפית וניל ומערבבים לחלוטין. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים עד עבה אבל לא נוקשה, 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מקציפים את הגנאש בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם חיבור מקצף שטוח או בקערת ערבוב גדולה באמצעות מערבל שנערך ביד על מהירות בינונית עד שהוא מחזיק פסגות רכות, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
7
השתמש מרית קיזוז קטן, מרית גומי, או כף כדי להפיץ את החלק העליון של כל עוגה עם ציפוי גנאש. או להתאים שקית מאפה 12 עד 14 אינץ ' עם קצה כוכב פתוח גדול ולמלא אותו חלקית עם גנאש. צינור שושנה גדולה על גבי כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מגישים את העוגות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
9
שימו לב על אחסון הקאפקייקס: אחסנו את הקאפקייקס הבלתי נגמרים בין שכבות של נייר שעווה במיכל פלסטיק אטום בטמפרטורת החדר עד 4 ימים. כדי להקפיא עד 4 חודשים, לעטוף את המיכל בחוזקה בכמה שכבות של ניילון לעטוף רדיד אלומיניום. השתמש בחתיכה גדולה של סרט מיסוך וסמן בל יימחה כדי לתייג את התוכן. אם קפוא, להפשיר את הקאפקייקס לילה במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
את הקפקייקס חלבית ניתן לשמור בחוזקה מכוסה במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
11
מגישים בטמפרטורת החדר.