לבשל את הספר: שלפוחיות על האחיות שלי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: שלפוחיות על האחיות שלי. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 830 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות משומר, בצל גדול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שלפוחיות על האחיות שלי, לבשל את הספר: PBJ, ו מבשלים את הספר: Beignets.
הוראות
מחממים את הטורטיות על המחבת או בכל דרך שתרצו לחמם טורטיות. במחבת סאוטה מעל חום בינוני, לשלב את האורז, מרק, עגבניות, פלפלים חלפיניו. נמעך את הכל ביחד.
בינתיים לבשל את הביצים שטוף שמש בצד. כדי לשרת, לשים 1 קומץ של ארוגולה בתחתית שתי צלחות.
שים את הטורטיות זה לצד זה על גבי ארוגולה, ואת תערובת אורז שעועית על גבי טורטיות, מחלק אותו באופן שווה. בזהירות להחליק את sunnies על גבי זה לשרת.
לנקז ולשטוף את השעועית שלוש פעמים ולאחר מכן לשים אותם בסיר גדול עם שוק החזיר, בצל, ומספיק מים כדי לכסות.
מוסיפים את הכמון, אבקת שום, שמן זית, חומץ ופלפלים חלפיניו. מבשלים במשך 4 שעות, או עד השעועית הם המרקם הנכון לטעמך. (באופן אישי, אני לא בחור שעועית אל דנטה. אני אוהבת את השעועית שלי כך שכשאני נוגסת בהם, המרקם קרמי ונעים ועדין, כמו חתיכת עוגה.)
הסר את שוק החזיר, למשוך את הבשר מהעצם, להשליך את העצם, ולשים את הבשר בחזרה בסיר. אם אתה מקפיא חלק מהמרק, תן לו להתקרר לפני portioning אותו לשקיות פלסטיק.