לבשל את הספר: שרוף ריקוטה סלטה, עגבניות, זיתים
אם יש לכם עגבניות שרי, סוכר, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט סלק עם ריקוטה סלטן וזיתים, ירקות מעורבים מוקפצים עם זיתים וריקוטה סלטה, ו סלט ארוגולן ומנטה עם זיתים שחורים נרפאו בשמן, תפוזים וריקוטה סלטה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הסוכר, חומץ יין אדום, 3 כפות של שמן זית, ואת אורגנו בקערה.
מוסיפים את העגבניות וזורקים למעיל.
לרסק את הזיתים עם הצד של סכין כבד לקרוע אותם לפתוח, הסרת הבורות. לזרוק את הזיתים ועגבניות יחד על מגש הגשה.
לשבור את סלטה ריקוטה לחתיכות 1 אינץ מחוספס ולמקם בקערה. חצי צ ' ילי, להסיר את הזרעים, לחתוך לאורך לפרוסות דקות.
מוסיף את הריקוטה ולזרוק עם הנותרים 5 כפות שמן זית.