קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

לבשל את הספר: שרימפס מרפסת שמים סלט אבוקדו

לבשל את הספר: שרימפס מרפסת שמים סלט אבוקדו
אם יש לכם שרימפס, מיונז, רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: סלט סרטן עם סיד ואבוקדו, מבשלים את הספר: אשכולית אודם, אבוקדו וסלט תרד, ו לבשל את הספר: סלט אבוקדו Jícama-עם ויניגרט הדרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב: במעבד מזון, לשלב את המיונז, תרד, ביצה, שום, בצל ירוק, ווסטרשייר, חרדל, מיץ לימון, רסק אנשובי, ולעבד עד חלקה. מתבלים במלח ורוטב חריף לפי הטעם והעברה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
משחת אנשובימשחת אנשובי
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
כדי להפוך את הסלט: מערבבים בעדינות את השרימפס, סלרי ומיץ לימון לרוטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3
כדי לשרת, לחלק את החסה גרוסה באופן שווה בין שישה צלחות, מאוורר את פרוסות אבוקדו על החסה, ומעל עם סלט שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.