אם יש לכם שרימפס, מיונז, רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: סלט סרטן עם סיד ואבוקדו, מבשלים את הספר: אשכולית אודם, אבוקדו וסלט תרד, ו לבשל את הספר: סלט אבוקדו Jícama-עם ויניגרט הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב: במעבד מזון, לשלב את המיונז, תרד, ביצה, שום, בצל ירוק, ווסטרשייר, חרדל, מיץ לימון, רסק אנשובי, ולעבד עד חלקה. מתבלים במלח ורוטב חריף לפי הטעם והעברה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
משחת אנשובי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
כדי להפוך את הסלט: מערבבים בעדינות את השרימפס, סלרי ומיץ לימון לרוטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.