לבשל את הספר: תאנה, טלג'יו, פיצה Radicchio
לבשל את הספר: פיצה תאנה, טלג'יו, Radicchio עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון טבעוני זה מגיש 1 . מנה אחת מכילה עד 66 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 2310 קלוריות. גשו לסופר וקנו רדיקיו, קמח לחם, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. 126 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות נסו לבשל את הספר: Radicchio, טורקיה, סלט אפונה שלג, מבשלים את הספר: סלט נקניק עם רדיקיו ופריזה, ו לבשל את הספר: פסטה אפויה עם Radicchio, Gorgonzola, ו Pancetta (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמחים, מלח, ושמרים בקערה גדולה.
מוסיפים את המים ומערבבים עד מעורבב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לה לנוח במשך 8 עד 12 שעות בטמפרטורת החדר (כ 21°).
לאחר 8 שעות, הבצק יעלה ויהיה תוסס על פני השטח. העיתוי הוא מאוד סלחני כאן; אתה יכול לתת לו להמשיך מבעבע ומתרחב לאט מאוד במשך כמה שעות נוספות אם אתה רוצה.
מעבירים את הבצק למקרר כשעה לפני החלוקה, כך שקל יותר לעבוד איתו.
לשפשף קלות את הידיים שלך ולעבוד דלפק עם שמן זית. להפוך את הבצק על הדלפק בחתיכה אחת. קל אבק אותו עם קמח לקפל אותו על עצמו כמה פעמים, הוספת קמח יותר במידת הצורך, עד הבצק מגיע יחד ומחזיק את צורתו כאשר אתה יוצר אותו לכדור.
חותכים ל 5 חתיכות שוות( לפיצה), על 6 אונקיות ליחידה, או 10 חתיכות שוות (עבור לחם שטוח), על 3 אונקיות ליחידה.
הקפיאו או הקפיאו את מה שלא תשתמשו בו מיד.
מעבירים את הכדורים למקפיא אישי-שקיות אחסון מזון בטוח מפלסטיק, טפטוף עם שמן זית, ולהפוך את הבצק כדי מעיל אותו בשמן. להכניס למקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 3 חודשים.
מפזרים את חתיכת (ים) אתה הולך להשתמש מיד עם קמח ולהעביר גיליון אפייה מקומח קלות. מכסים עם מגבת או ניילון לעטוף ולתת לעלות במשך כשעה.הערה: הערה: אם יש לך בקירור את הבצק, להסיר אותו מהמקרר ולתת לו לעלות במשך כשעה 1. אם הקפאת את הבצק, להפשיר במקרר במשך 8 עד 12 שעות, ולאחר מכן להעביר אותו לדלפק לעלות במשך שעה. הבצק צריך להיות גמיש ומסוגל להיות מתוח בקלות לצורה.
כדי להפוך את הפיצה: מחממים את broiler עם המתלה להגדיר 5 סנטימטרים מהאלמנט או להבה. אם אתה משתמש במחבת ברזל יצוק או מחבת מחבת לפיצה, להגדיר אותו על חום בינוני גבוה עד שהוא מקבל עישון חם, על 15 דקות.
להעביר את המחבת (הפוך) או מחבת מחבת אל broiler. אם אתה משתמש באבן אפייה, לחמם אותו בתנור 260° במשך שעה, ולאחר מכן בזהירות להעביר אותו broiler.
שים את התאנים במחבת קטנה על אש בינונית, יוצקים את היין, ומביאים לרתיחה. כבה את החום ותן לתאנים להשרות לפחות 30 דקות.
מסננים, ואז קוצצים לחתיכות 1/2 אינץ'.
טוסט חתיכות אגוז במחבת קטנה, יבשה מעל חום בינוני גבוה, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד שהם מאוד ריחני ומתחיל חום, 3 עד 4 דקות. מיד להעביר צלחת, לתת מגניב, ולאחר מכן קוצצים גס.
כדי לעצב את הבצק, אבק משטח עבודה בנדיבות עם קמח ולשים את כדור הבצק על זה.
מפזרים קמח ללוש כמה פעמים עד הבצק מגיע יחד ומחזיק את צורתו כאשר אתה יוצר אותו לכדור.
מוסיפים עוד קמח במידת הצורך. צור אותו לתוך סיבוב 8 אינץ 'על ידי לחיצה מהמרכז החוצה לכיוון הקצוות, משאיר גבול 1 אינץ' עבה יותר מכל השאר.
ודא שיש לך את כל החומרים לציפוי נמדד ומוכן לפני שאתה להרכיב את הפיצה, כי ברגע שאתה מניח את הבצק על משטח הבישול אתה לא יכול בקלות להזיז אותו.
פתח את התנור או דלת broiler, ולהחליק במהירות את המדף עם משטח הבישול (מחבת, מחבת מחבת, או אבן אפייה) על זה. להרים את הבצק ולהעביר אותו במהירות אל משטח הבישול, לחיצה עליו בחזרה לצורה אם יש צורך, תוך הקפדה לא לגעת משטח הבישול עם האצבעות.
טפטוף 1 כף השמן על הבצק, לפזר את חתיכות אגוז על גבי, ואז רדיקיו, ואז התאנים הקצוצות, ולאחר מכן את הגבינה. החלק את מתלה broiler בחזרה לתנור ולסגור את הדלת.
לטגן את הפיצה עד הקרום התנפח סביב הקצוות, הפיצה השחירה כתמים, והגבינה נמסה, 3 עד 4 דקות.
הסר את הפיצה עם קליפת פיצה מעץ או מתכת או ריבוע של קרטון, להעביר אותו ללוח חיתוך, ולתת לו לנוח כמה דקות.
טפטף את הנותרים 1 כף שמן על גבי, לחתוך את הפיצה לרבעים, להעביר אותו לצלחת, ולאכול.