קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות1
ציון בריאות40
מגזין

לבשל את הספר: תאנה, טלג'יו, פיצה Radicchio

לבשל את הספר: תאנה, טלג'יו, פיצה Radicchio
לבשל את הספר: פיצה תאנה, טלג'יו, Radicchio עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון טבעוני זה מגיש 1 . מנה אחת מכילה עד 66 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 2310 קלוריות. גשו לסופר וקנו רדיקיו, קמח לחם, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. 126 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות נסו לבשל את הספר: Radicchio, טורקיה, סלט אפונה שלג, מבשלים את הספר: סלט נקניק עם רדיקיו ופריזה, ו לבשל את הספר: פסטה אפויה עם Radicchio, Gorgonzola, ו Pancetta (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמחים, מלח, ושמרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים את המים ומערבבים עד מעורבב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לה לנוח במשך 8 עד 12 שעות בטמפרטורת החדר (כ 21°).
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
לאחר 8 שעות, הבצק יעלה ויהיה תוסס על פני השטח. העיתוי הוא מאוד סלחני כאן; אתה יכול לתת לו להמשיך מבעבע ומתרחב לאט מאוד במשך כמה שעות נוספות אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
4
מעבירים את הבצק למקרר כשעה לפני החלוקה, כך שקל יותר לעבוד איתו.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
5
לשפשף קלות את הידיים שלך ולעבוד דלפק עם שמן זית. להפוך את הבצק על הדלפק בחתיכה אחת. קל אבק אותו עם קמח לקפל אותו על עצמו כמה פעמים, הוספת קמח יותר במידת הצורך, עד הבצק מגיע יחד ומחזיק את צורתו כאשר אתה יוצר אותו לכדור.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
6
חותכים ל 5 חתיכות שוות( לפיצה), על 6 אונקיות ליחידה, או 10 חתיכות שוות (עבור לחם שטוח), על 3 אונקיות ליחידה.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
7
הקפיאו או הקפיאו את מה שלא תשתמשו בו מיד.
8
מעבירים את הכדורים למקפיא אישי-שקיות אחסון מזון בטוח מפלסטיק, טפטוף עם שמן זית, ולהפוך את הבצק כדי מעיל אותו בשמן. להכניס למקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
מפזרים את חתיכת (ים) אתה הולך להשתמש מיד עם קמח ולהעביר גיליון אפייה מקומח קלות. מכסים עם מגבת או ניילון לעטוף ולתת לעלות במשך כשעה.הערה: הערה: אם יש לך בקירור את הבצק, להסיר אותו מהמקרר ולתת לו לעלות במשך כשעה 1. אם הקפאת את הבצק, להפשיר במקרר במשך 8 עד 12 שעות, ולאחר מכן להעביר אותו לדלפק לעלות במשך שעה. הבצק צריך להיות גמיש ומסוגל להיות מתוח בקלות לצורה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
10
כדי להפוך את הפיצה: מחממים את broiler עם המתלה להגדיר 5 סנטימטרים מהאלמנט או להבה. אם אתה משתמש במחבת ברזל יצוק או מחבת מחבת לפיצה, להגדיר אותו על חום בינוני גבוה עד שהוא מקבל עישון חם, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
להעביר את המחבת (הפוך) או מחבת מחבת אל broiler. אם אתה משתמש באבן אפייה, לחמם אותו בתנור 260° במשך שעה, ולאחר מכן בזהירות להעביר אותו broiler.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
שים את התאנים במחבת קטנה על אש בינונית, יוצקים את היין, ומביאים לרתיחה. כבה את החום ותן לתאנים להשרות לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מסננים, ואז קוצצים לחתיכות 1/2 אינץ'.
14
טוסט חתיכות אגוז במחבת קטנה, יבשה מעל חום בינוני גבוה, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד שהם מאוד ריחני ומתחיל חום, 3 עד 4 דקות. מיד להעביר צלחת, לתת מגניב, ולאחר מכן קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
כדי לעצב את הבצק, אבק משטח עבודה בנדיבות עם קמח ולשים את כדור הבצק על זה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
16
מפזרים קמח ללוש כמה פעמים עד הבצק מגיע יחד ומחזיק את צורתו כאשר אתה יוצר אותו לכדור.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
17
מוסיפים עוד קמח במידת הצורך. צור אותו לתוך סיבוב 8 אינץ 'על ידי לחיצה מהמרכז החוצה לכיוון הקצוות, משאיר גבול 1 אינץ' עבה יותר מכל השאר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
18
ודא שיש לך את כל החומרים לציפוי נמדד ומוכן לפני שאתה להרכיב את הפיצה, כי ברגע שאתה מניח את הבצק על משטח הבישול אתה לא יכול בקלות להזיז אותו.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
19
פתח את התנור או דלת broiler, ולהחליק במהירות את המדף עם משטח הבישול (מחבת, מחבת מחבת, או אבן אפייה) על זה. להרים את הבצק ולהעביר אותו במהירות אל משטח הבישול, לחיצה עליו בחזרה לצורה אם יש צורך, תוך הקפדה לא לגעת משטח הבישול עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
20
טפטוף 1 כף השמן על הבצק, לפזר את חתיכות אגוז על גבי, ואז רדיקיו, ואז התאנים הקצוצות, ולאחר מכן את הגבינה. החלק את מתלה broiler בחזרה לתנור ולסגור את הדלת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
רדיקיו.רדיקיו.
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
21
לטגן את הפיצה עד הקרום התנפח סביב הקצוות, הפיצה השחירה כתמים, והגבינה נמסה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
22
הסר את הפיצה עם קליפת פיצה מעץ או מתכת או ריבוע של קרטון, להעביר אותו ללוח חיתוך, ולתת לו לנוח כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
23
טפטף את הנותרים 1 כף שמן על גבי, לחתוך את הפיצה לרבעים, להעביר אותו לצלחת, ולאכול.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'