לבשל את הספר: תירס עם תבלינים ארומטיים
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? לבשל את הספר: תירס עם תבלינים ארומטיים יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. אם יש לך מלח, שמן canolan, זרעי חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: פודינג תירס, לבשל את הספר: תירס בגריל על קלח, ו מבשלים את הספר: מאפינס תירס Corniest.
הוראות
יוצקים את השמן לתוך מחבת ולהגדיר על חום בינוני.
בינתיים, לשלב את זרעי חרדל, הל, שיני, קינמון, ועלי דפנה בכוס קטנה. כאשר השמן חם, לשים את כל התבלינים. ברגע זרעי החרדל פופ, עניין של שניות, לשים את הג ' ינג 'ר ואת צ' ילי ירוק. מערבבים פעם או פעמיים ולאחר מכן מוסיפים את התירס. מערבבים במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את המלח והשמנת. המשך לבחוש ולבשל עוד דקה. הפעל חום נמוך ומבשל 1 עד 2 דקות, ערבוב, עד שכל הקרם נספג.
אתה יכול לבחור ולהשליך את תרמילי הל, ציפורן, קינמון, ועלי דפנה אם אתה משרת אותם נעדרים לתבלינים שלמים גדולים במזונות שלהם.