קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

לבשל את הספר: תפוחי אדמה עם צ'ילה ראג' ס וביצים מקושקשות

לבשל את הספר: תפוחי אדמה עם צ'ילה ראג' ס וביצים מקושקשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: תפוחי אדמה עם צ'ילה Rajas וביצים מקושקשות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. אם יש לך טורטיות תירס, חמאה מבהירה, צ'ילי סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: צ'ילה ורדה, לבשל את הספר: צדפות פיצה צ'ילה, ו לבשל את הספר: תבשיל צ'ילה תפוחי אדמה וירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את poblano מוכן וסראנו chiles לרצועות 1/4 אינץ ' (rajas); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
צ'וריסו חזיר מקסיקניצ'וריסו חזיר מקסיקני
2
יש קערה מרופדת במגבות נייר מוכן. בסיר גדול וכבד, להוסיף 1 1/2 כוסות חמאה מבהירה בתוספת שמן צמחי 1/2 כוס וחום על חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע 350°f על מדחום שומן עמוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים עד הזהב, מערבבים אותם פעם או פעמיים, כ -12 דקות (הם יאבדו כשליש מהנפח שלהם). הטמפרטורה תרד כאשר אתה מוסיף את תפוחי האדמה; כאשר הוא חוזר ל 177°, להקטין את החום מעט. היזהר לא לשרוף את תפוחי האדמה או את השמן - תערובת חמאה שמן צריך להראות קטן, לא גדול, בועות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
בעוד תפוחי האדמה מטגנים, במחבת, לחמם את 2 כפות הנותרים הבהיר חמאה על אש נמוכה לטגן את הבצל קצוץ עד שהוא מתחיל לקרמל, על 10 דקות. כאשר הבצל מבושל לחלוטין, להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל קצת יותר כדי לחמם את החתיכות. כאשר תפוחי האדמה נעשים, להעביר אותם לקערה מרופדת מגבת נייר כדי לנקז את כל עודפי שמן. כאשר הם סחוטים, אבל עדיין חם, להעביר לקערה הגשה, אבק עם אבקת צ 'ילה ומלח, ולאחר מכן להוסיף את הבצל מבושל poblano ו רצועות סראנו צ' ילה לזרוק לערבב הכל יחד; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
צ'וריסו חזיר מקסיקניצ'וריסו חזיר מקסיקני
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
כדי לשרת, להניח את טורטיות זה לצד זה, פנים פתוחות חופפים על מגש. מחלקים את תערובת תפוחי אדמה שווה בין טורטיות העליון עם ביצים מקושקשות, בצל ירוק קצוץ, קרם (או שמנת חמוצה). תפוס, לקפל, ולאכול מיד. או לבנות טאקו משלך: להניח טורטייה, פנים פתוחות, ביד אחת. כפית כמה תפוחי אדמה וביצים, העליון עם בצל ירוק קרם (או שמנת חמוצה), לקפל ולאכול מיד.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה