לבשל את הספר: תפוחי אדמה עם צ'ילה ראג' ס וביצים מקושקשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: תפוחי אדמה עם צ'ילה Rajas וביצים מקושקשות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. אם יש לך טורטיות תירס, חמאה מבהירה, צ'ילי סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: צ'ילה ורדה, לבשל את הספר: צדפות פיצה צ'ילה, ו לבשל את הספר: תבשיל צ'ילה תפוחי אדמה וירוק (מתכונים דומים).
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2
יש קערה מרופדת במגבות נייר מוכן. בסיר גדול וכבד, להוסיף 1 1/2 כוסות חמאה מבהירה בתוספת שמן צמחי 1/2 כוס וחום על חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע 350°f על מדחום שומן עמוק.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים עד הזהב, מערבבים אותם פעם או פעמיים, כ -12 דקות (הם יאבדו כשליש מהנפח שלהם). הטמפרטורה תרד כאשר אתה מוסיף את תפוחי האדמה; כאשר הוא חוזר ל 177°, להקטין את החום מעט. היזהר לא לשרוף את תפוחי האדמה או את השמן - תערובת חמאה שמן צריך להראות קטן, לא גדול, בועות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
בעוד תפוחי האדמה מטגנים, במחבת, לחמם את 2 כפות הנותרים הבהיר חמאה על אש נמוכה לטגן את הבצל קצוץ עד שהוא מתחיל לקרמל, על 10 דקות. כאשר הבצל מבושל לחלוטין, להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל קצת יותר כדי לחמם את החתיכות. כאשר תפוחי האדמה נעשים, להעביר אותם לקערה מרופדת מגבת נייר כדי לנקז את כל עודפי שמן. כאשר הם סחוטים, אבל עדיין חם, להעביר לקערה הגשה, אבק עם אבקת צ 'ילה ומלח, ולאחר מכן להוסיף את הבצל מבושל poblano ו רצועות סראנו צ' ילה לזרוק לערבב הכל יחד; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
כדי לשרת, להניח את טורטיות זה לצד זה, פנים פתוחות חופפים על מגש. מחלקים את תערובת תפוחי אדמה שווה בין טורטיות העליון עם ביצים מקושקשות, בצל ירוק קצוץ, קרם (או שמנת חמוצה). תפוס, לקפל, ולאכול מיד. או לבנות טאקו משלך: להניח טורטייה, פנים פתוחות, ביד אחת. כפית כמה תפוחי אדמה וביצים, העליון עם בצל ירוק קרם (או שמנת חמוצה), לקפל ולאכול מיד.