קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

לבשל את הספר: תפוחי אדמה עם צ'ילה ראג' ס וביצים מקושקשות

לבשל את הספר: תפוחי אדמה עם צ'ילה ראג' ס וביצים מקושקשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: תפוחי אדמה עם צ'ילה Rajas וביצים מקושקשות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. אם יש לך טורטיות תירס, חמאה מבהירה, צ'ילי סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: צ'ילה ורדה, לבשל את הספר: צדפות פיצה צ'ילה, ו לבשל את הספר: תבשיל צ'ילה תפוחי אדמה וירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את poblano מוכן וסראנו chiles לרצועות 1/4 אינץ ' (rajas); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2
יש קערה מרופדת במגבות נייר מוכן. בסיר גדול וכבד, להוסיף 1 1/2 כוסות חמאה מבהירה בתוספת שמן צמחי 1/2 כוס וחום על חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע 350°f על מדחום שומן עמוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים עד הזהב, מערבבים אותם פעם או פעמיים, כ -12 דקות (הם יאבדו כשליש מהנפח שלהם). הטמפרטורה תרד כאשר אתה מוסיף את תפוחי האדמה; כאשר הוא חוזר ל 177°, להקטין את החום מעט. היזהר לא לשרוף את תפוחי האדמה או את השמן - תערובת חמאה שמן צריך להראות קטן, לא גדול, בועות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
4
בעוד תפוחי האדמה מטגנים, במחבת, לחמם את 2 כפות הנותרים הבהיר חמאה על אש נמוכה לטגן את הבצל קצוץ עד שהוא מתחיל לקרמל, על 10 דקות. כאשר הבצל מבושל לחלוטין, להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל קצת יותר כדי לחמם את החתיכות. כאשר תפוחי האדמה נעשים, להעביר אותם לקערה מרופדת מגבת נייר כדי לנקז את כל עודפי שמן. כאשר הם סחוטים, אבל עדיין חם, להעביר לקערה הגשה, אבק עם אבקת צ 'ילה ומלח, ולאחר מכן להוסיף את הבצל מבושל poblano ו רצועות סראנו צ' ילה לזרוק לערבב הכל יחד; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
כדי לשרת, להניח את טורטיות זה לצד זה, פנים פתוחות חופפים על מגש. מחלקים את תערובת תפוחי אדמה שווה בין טורטיות העליון עם ביצים מקושקשות, בצל ירוק קצוץ, קרם (או שמנת חמוצה). תפוס, לקפל, ולאכול מיד. או לבנות טאקו משלך: להניח טורטייה, פנים פתוחות, ביד אחת. כפית כמה תפוחי אדמה וביצים, העליון עם בצל ירוק קרם (או שמנת חמוצה), לקפל ולאכול מיד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל