"לבשל את זה קפוא" צרוב סלמון אלסקה
"לבשל את זה קפוא" צרוב סלמון אלסקה דורש כ 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 73 קלוריות. אם יש לכם עשבי תיבול, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. עם כפית מתכונים דומים: סלמון אלסקה צלוי, מרק סלמון אלסקה, ו צ'ילי סלמון מלך אלסקה.
הוראות
יש לשטוף סלמון קפוא עדיין תחת מים קרים כדי להסיר כל זיגוג קרח; לטפוח יבש עם מגבת נייר. תניח בצד.
מחממים מחבת כבדה או לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מברישים את שני צידי הסלמון בשמן זית. הימנע חמאה, חמניות או שמן תירס כפי שהם ישרפו בחום גבוה.
מניחים סלמון למחבת מחוממת, צד העור למעלה, ומבשלים, חשוף, 3 עד 4 דקות, עד השחמה היטב. הפוך את הדגים שוב מתבלים קלות עם מלח ופלפל.מכסים את המחבת בחוזקה ומפחיתים את החום למדיום. המשך לבשל 6 עד 8 דקות נוספות, או עד מבושל עד לטעמך. בדיוק לפני ההגשה מפזרים עם עשבי תיבול.