קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

"לבשל את זה קפוא" צרוב סלמון אלסקה

"לבשל את זה קפוא" צרוב סלמון אלסקה דורש כ 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 73 קלוריות. אם יש לכם עשבי תיבול, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. עם כפית מתכונים דומים: סלמון אלסקה צלוי, מרק סלמון אלסקה, ו צ'ילי סלמון מלך אלסקה.

הוראות

1
יש לשטוף סלמון קפוא עדיין תחת מים קרים כדי להסיר כל זיגוג קרח; לטפוח יבש עם מגבת נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מחממים מחבת כבדה או לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מברישים את שני צידי הסלמון בשמן זית. הימנע חמאה, חמניות או שמן תירס כפי שהם ישרפו בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שמן תירסשמן תירס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מניחים סלמון למחבת מחוממת, צד העור למעלה, ומבשלים, חשוף, 3 עד 4 דקות, עד השחמה היטב. הפוך את הדגים שוב מתבלים קלות עם מלח ופלפל.מכסים את המחבת בחוזקה ומפחיתים את החום למדיום. המשך לבשל 6 עד 8 דקות נוספות, או עד מבושל עד לטעמך. בדיוק לפני ההגשה מפזרים עם עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות