אם יש לכם אגוז מוסקט הקרקע, פלפל, בשר חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה זונה TJ (צ'יפוטלה ברביקיו ואננס צ' ילי מתוק + Jalapeño פיצה עם בייקון), עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: פיצה סטון
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
2
מחממים תנור עם אבן פיצה עד 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
תנור
3
מפזרים קצת קמח תירס על משטח עבודה נקי.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
4
מגלגלים את הבצק כדי ליצור סיבוב 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
5
מפזרים את החלק האחורי של מחבת סדין עם קמח תירס ומניחים פיצה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מורחים עם רוטב לבן ואז למעלה עם כדורי בשר שבורים, בייקון, בייקון קנדי וחזיר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדי
כדורי בשר
רוטב
בייקון
חם
7
אופים עד שהבצק מבושל דרך, זהב ופריך ורוטב מבעבע, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.
9
בסיר גדול, מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה, בצל ושום וטחון עד הבצל הוא שקוף. מערבבים את הקמח וכאשר הקמח מתחיל לבעבע, לטאטא במניות העוף, ואת החומרים הנותרים.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.