קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות31
מגזין

לה הוג פיצה

לה הוג פיצה
אם יש לכם אגוז מוסקט הקרקע, פלפל, בשר חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה זונה TJ (צ'יפוטלה ברביקיו ואננס צ' ילי מתוק + Jalapeño פיצה עם בייקון), עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: פיצה סטון
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטוןפיצה סטון
2
מחממים תנור עם אבן פיצה עד 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטוןפיצה סטון
תנורתנור
3
מפזרים קצת קמח תירס על משטח עבודה נקי.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
4
מגלגלים את הבצק כדי ליצור סיבוב 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
מפזרים את החלק האחורי של מחבת סדין עם קמח תירס ומניחים פיצה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מורחים עם רוטב לבן ואז למעלה עם כדורי בשר שבורים, בייקון, בייקון קנדי וחזיר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדיבייקון קנדי
כדורי בשרכדורי בשר
רוטברוטב
בייקוןבייקון
חםחם
7
אופים עד שהבצק מבושל דרך, זהב ופריך ורוטב מבעבע, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.
9
בסיר גדול, מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה, בצל ושום וטחון עד הבצל הוא שקוף. מערבבים את הקמח וכאשר הקמח מתחיל לבעבע, לטאטא במניות העוף, ואת החומרים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
חמאהחמאה
שוםשום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
10
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים

מרכיבים

1צביטהעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם איטלקייםפירורי לחם איטלקיים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(65 עוגיות)(65 עוגיות)10שרימפס וורידיםבייקון קנדי קצוץ, לציפויבייקון קנדי קצוץ, לציפוי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)10שרימפס וורידיםבייקון מבושל קצוץ, לציפויבייקון מבושל קצוץ, לציפוי10שרימפס וורידיםקמח תירס, עבור בצקקמח תירס, עבור בצק32 פרוסות טוסט שום2 פרוסות טוסט שום1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשום קצוץ דקשום קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שום קצוץשום קצוץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל ירוק קצוץ דקפלפל ירוק קצוץ דק907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנותעגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות1צביטהאגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כמובן פלפל שחור טחוןכמובן פלפל שחור טחון10שרימפס וורידיםחזיר קצוץ, לציפויחזיר קצוץ, לציפוי9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק איטלקי, מעטפת הוסרהנקניק איטלקי, מעטפת הוסרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר דקפרמזן מגורר דק227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרמזן מגוררתפרמזן מגוררת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה קצוצים טרייםעלי פטרוזיליה קצוצים טריים227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל צהוב קצוץ דקבצל צהוב קצוץ דק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.