לה הוג פיצה
אם יש לכם אגוז מוסקט הקרקע, פלפל, בשר חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה זונה TJ (צ'יפוטלה ברביקיו ואננס צ' ילי מתוק + Jalapeño פיצה עם בייקון), עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור עם אבן פיצה עד 500 מעלות F.
מפזרים קצת קמח תירס על משטח עבודה נקי.
מגלגלים את הבצק כדי ליצור סיבוב 10 אינץ'.
מפזרים את החלק האחורי של מחבת סדין עם קמח תירס ומניחים פיצה על גבי.
מורחים עם רוטב לבן ואז למעלה עם כדורי בשר שבורים, בייקון, בייקון קנדי וחזיר.
אופים עד שהבצק מבושל דרך, זהב ופריך ורוטב מבעבע, כ -15 דקות.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.
בסיר גדול, מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה, בצל ושום וטחון עד הבצל הוא שקוף. מערבבים את הקמח וכאשר הקמח מתחיל לבעבע, לטאטא במניות העוף, ואת החומרים הנותרים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.