קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות3
ציון בריאות39
מגזין

לה פונדיטה טאקו דגים

לה פונדיטה טאקו דגים
טאקו לה פונדיטה דגים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 1541 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 103 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, פירה צ' יפוטלה, מיץ ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את הביצים, בירה, חרדל, אבקת צ ' ילי, 1 כף מלח וסוכר בקערה בינונית ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב עד שהוא קצת יותר דק מאשר בלילת פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
4
בסיר טיגון עמוק או סיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן צמחי כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צידי הסיר, ל 375 מעלות F. לדלות את חתיכות הדגים בקמח ולאחר מכן לתוך הבלילה ומטגנים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
הסר מן השמן לצלחת מצופה מגבת נייר ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומחממים את הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
7
מורחים כל טורטייה עם כף מיונז צ ' יפוטלה ומסדרים חתיכת דגים מטוגנים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פלפל ארבולפלפל ארבול
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מוסיפים קצת כרוב מגורר לכל טורטייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
10
מערבבים את המיונז, מיץ ליים, כוסברה ו מחית צ 'ילי צ' יפוטלה יחד בקערה בינונית, מוסיפים את המלח ומערבבים שוב. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.