קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

להחליק, עולש, אנשובי

להחליק, עולש, אנשובי
להחליק, עולש, אנשובי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לך שום, פלפל, פטרוזיליה מתולתלת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מחליקיים צלויים בחוף המזרחי, אנשובי וברוקולי חמוצים, עולש ברוטב אנשובי, ו סלט עולש עם ויניגרט לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המרק הלא חוקי שלך לערבב את כל החומרים יחד ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות את הסקייט שלך. להביא אותו לרתיחה ולאחר מכן להפוך את החום למטה לרתיחה. להחליק את הכנף להחליק לתוך מחבת ציד בלתי חוקי ומבשלים כ 10 דקות (לבדוק כי הבשר מגיע מן העצם), ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר להתקרר במשקה.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
סקייטסקייט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
כאשר קר להסיר את להחליק מן הליקר ולמשוך את הבשר מן העצם. זה צריך לבוא משם ברצועות קלות. עכשיו להפוך את ההלבשה שלך: או whizz כל החומרים במעבד מזון או לדפוק אותם במכתש עם עלי.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
סקייטסקייט
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
להביא יחד את להחליק, עולש, רקטה( ארוגולה), פטרוזיליה, צלפים, ואת ההלבשה (בזהירות עשוי להיות יותר מדי, אז לא להוסיף את כל זה בבת אחת), ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
אנדיבאנדיב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
סקייטסקייט
4
מאמר var
5
Type_27_data = {};
6
מאמר
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

מרכיבים

20פילהפילה אנשוביפילה אנשובי4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור לפי הטעםפלפל שחור לפי הטעם1קומץ קטןA של צלפים (קנס נוסף במידת האפשר)A של צלפים (קנס נוסף במידת האפשר)2ביוןסלרי, קצוץסלרי, קצוץ2עץעולש (המכונה גם עולש מתולתל; אם אתה יכול לקבל puntarella, צמח מסוים לרומא שנראה כמו סלרי ירוק דק, מרהיב ומר, לעשות), או 3 ראשים של אנדיב בלגיעולש (המכונה גם עולש מתולתל; אם אתה יכול לקבל puntarella, צמח מסוים לרומא שנראה כמו סלרי ירוק דק, מרהיב ומר, לעשות), או 3 ראשים של אנדיב בלגי1חבורהפטרוזיליה מסולסלת קשורה יחדפטרוזיליה מסולסלת קשורה יחד1קומץפטרוזיליה קצוצה ומתולתלתפטרוזיליה קצוצה ומתולתלת1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)1ראששומר, פרוסשומר, פרוס1ראששום, קצוץ לשניים, עור עלשום, קצוץ לשניים, עור על8ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים1גרידת לימוןגרידת לימון1בצל, קלופים פרוסיםבצל, קלופים פרוסים1חבורהA של רקטות (ארוגולה), עלים שנקטפו מהגבעול; אם לא זמין להחליף עם גרגיר הנחלים או עלים ירוקים אחריםA של רקטות (ארוגולה), עלים שנקטפו מהגבעול; אם לא זמין להחליף עם גרגיר הנחלים או עלים ירוקים אחרים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח יםמלח ים1להחליק כנף, ½ 1 ל 1 קילו (לקבל מוכר הדגים שלך כדי עור זה בשבילך, שני הצדדים)להחליק כנף, ½ 1 ל 1 קילו (לקבל מוכר הדגים שלך כדי עור זה בשבילך, שני הצדדים)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ יין אדום בריאחומץ יין אדום בריא

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.