להחליק עם פטריות בר ברוטב פנינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לך יין, שן שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו לינגוויני עם רוטב פטריות בר, Wild על רוטב פטריות עם פסטה מחיטה מלאה, ארוגולן ו, ו קציצות עוף עם פטריות ובצל פנינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף כרישה קצוצה היטב בקערה של מים קרים,להסעיר אותו, ואז להרים ולייבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שמן חום בסיר כבד 3-4 ליטר על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז כרישה מוקפצת, גזר, בצל, שן שום, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות רכים משחימים היטב, כ 10 דקות. מערבבים ביין וסיר deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים מים, רוטב סויה, פטרוזיליה, טימין, עלה דפנה, פורצ ' יני ומבשלים, חשופים, עד הנוזל מצטמצם 3/4 כוס, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך אמצעי זכוכית, לחיצה קלה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
העברה לסיר קטן. אם יש לך יותר מ 3/4 כוס, להרתיח נוזל מתוח כמה דקות כדי להפחית.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
1
מחממים חמאה ושמן במחבת כבדה 10 אינץ ' עד חם אבל לא מעשן, ואז פטריות מטוגנות עם מלח ופלפל, ערבוב, עד רק חום רך וזהוב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים סלרי ומטוגנים עד ירוק בהיר וחד במכרז, כ 2 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.