להחליק עם פטריות בר ברוטב פנינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לך יין, שן שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו לינגוויני עם רוטב פטריות בר, Wild על רוטב פטריות עם פסטה מחיטה מלאה, ארוגולן ו, ו קציצות עוף עם פטריות ובצל פנינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף כרישה קצוצה היטב בקערה של מים קרים,להסעיר אותו, ואז להרים ולייבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
שמן חום בסיר כבד 3-4 ליטר על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז כרישה מוקפצת, גזר, בצל, שן שום, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות רכים משחימים היטב, כ 10 דקות. מערבבים ביין וסיר deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.