להעלות את הסטייקים: סטייק רצועה עם שני רטבים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. אם יש לכם רוטב חריף, עלי כוסברה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכונים דומים: סטייקים מיוחדים רצועה, סטייקים מעושנים, ו סטייקים רצועת פטריות.
הוראות
1
מחממים מחבת גריל או פנימית / חיצונית גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
2
לרוטב הראשון, מניחים את כל עשבי תיבול ושום במעבד מזון וקוצצים את הדופק כדי בשר טחון בסדר.
טפטוף שמן זית כתית אקסטרה מעל הסטייקים ומתבל אותם קלות עם סטייק תיבול. גריל בשר על screaming גריל חם 3 עד 4 דקות בצד אחד, 2 עד 3 בצד 2 עבור doneness נדיר בינוני. עבור דקה יותר בכל צד עבור בינוני עד בינוני היטב doneness.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.